Hvad er en Box pude?

December 3

Hvad er en Box pude?

En standard boks pude har en flad top og flad bund og fire sider, der er oprettet ved at sy et separat stykke stof til at forbinde toppen og bunden. Det kan være enhver form: runde, firkantede, rektangulære eller tilskåret i en bestemt form, såsom en karnap plads, f.eks. Sider, kaldet "boksning," udvalg i dybden fra 1 tommer til 10 eller flere inches. Kanter af puden er ikke bløde eller sorterede; de er så tæt på en 90-graders vinkel som muligt. Filler af puden er fast og forbedrer strukturen af puden, den mest almindelige fyldstof for stor kasse puder Dacron eller terylene-indpakkede ark skum.

Rørledningsført boks pude

Rør er ofte syet på sømmene af boksen pude til at skabe en "rørledningsført box" dækning. Rørene er en stof trim, der er ofte lavet af samme stof som pudebetræk eller er lavet af stof, kontrast. Rør tilføjer definition til almindelig boks pude, som er den mest almindelige pude på polstrede sofaer og stole. Lynlås i del af den boksning, der hviler mod bagsiden af stolen giver dækning kan fjernes for rengøring.

Mock boks pude

En enklere version af standard boks pude er "mock boksen." Snarere end en top, bund og boksning strip, denne version har to flade stykker syet som en kvadrat, og hjørnerne er spids-syet til at skabe dybde, som forårsager perimeter sømmen falde halvvejs ned ad siderne, forsiden og bagsiden af puden. Rørene ligger nogle gange i denne søm. Denne boks pude er ligetil at gøre og ses ofte i slipcover stykker af landlig indretning stil. Velcro eller en lynlås i sømmen langs bagsiden af puden giver mulighed for dækning fjernelse.

Bull-næse eller vandfald boks pude

Bull-næse eller vandfald boks puder er en kombination af en mock og en standard boks. Et stykke stof wraps fra bagsiden af toppen af dækslet på forsiden ned dybden af pude til sædet og langs undersiden på bagsiden. Pude dybde på ryggen og siderne er indkvarteret med en boksning strip. Puden bruges oftest i udendørs applikationer, fordi regn vil rulle ned foran som et vandfald, deraf navnet.

Samlet boks pude

En dekorativ version af boksen standard er der for en samlet, eller "shirred box." Boksning er samlet tæt før bliver syet på plads. Desuden, denne pude ofte har en tyk frynser i sømmen forbinder toppen og boksning og er en meget dekorativ pude, normalt findes i formelle indstillinger kun.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com