Hvad er en certificeret effektivitet Rating for en GAMA?

February 25

Gas apparat producenter Association (GAMA) var en af to førende gas apparat handelsorganisationer i USA, den anden var aircondition og Refrigeration Institute (ARI). Omkring 90 procent af landets gas apparat, var vandvarmer og aircondition producenter medlemmer af GAMA. Ud over at give medlem opbakning, certificeret GAMA forskellige apparater inden deres salg. Forståelse GAMA effektivitet certificering kan spille en vigtig rolle i udvælgelsen af en effektiv og apparat.

Fusion

I januar 2008 fusionerede ARI og GAMA til at danne Air Conditioning, opvarmning og Refrigeration Institute (AHRI). Instituttet har nu mere end 350 producent medlemmer, som repræsenterer mere end 90 procent af de virksomheder, der er ansvarlig for fremstilling af disse apparater i hele Nordamerika. På grund af sin størrelse og omdømme anses AHRI standarden for industrien, som derfor modtager en energieffektivitet GAMA certificering seal er så vigtigt.

Standarder for måling

Tjene GAMA effektivitet certificering seal kræver en producentens produkt pass meget strenge, føderalt mandat testprocedurerne. De uafhængige tests foretaget af AHRI måle energieffektivitet vandvarmere, klimaanlæg og varme udstyr. Testene anerkendes af statslige organer og industrien som værende upartisk og uafhængigt verificerede. Produkter, der opfylder eller overstiger de føderale standarder modtager GAMA effektivitet Rating certificeret seglet.

Produkt divisioner

Siden sin fusion med ARI bliver er fire af GAMAS tidligere divisioner nu produkt sektioner af AHRI. Hver produkt sektion har nu sin egen energieffektivitet certificeringsprogram, og passerer de strenge test krav resultater i at blive tildelt GAMA forsegle. Produkt sektioner omfatter hydronics institute, ovn, vandvarmer og direkte opvarmning divisioner.

Hvad certificering betyder ikke

Formålet med GAMA certificering seal er for forbrugerne at sammenligne energieffektiviteten, som bestemmes af et uafhængigt organ (AHRI). GAMA seal er imidlertid ikke en garanti på selve produktet, bare energieffektiviteten af produktet. Det er vigtigt at ikke forveksle en GAMA certificering segl med produkternes kvalitet eller potentielle levetiden af udstyret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com