Hvad er en Conoid tag?

December 27

En conoid tag er en skæv fly med en dobbelt krumning som siden af en kegle. Det er en populær design i moderne arkitektur på grund af dens visuelle drama og litheness, som vel sin typisk utraditionel byggematerialer.

Design egenskaber

Conoid-formet overflader ses ofte i hele i ingeniørvidenskab og arkitektur. Tilsyneladende enkelhed og beskedne conoid tag design tilføjer til det drama, som den genererer.

Geometriske slægtninge

Den conoid figur er relateret til de hyperbolske paraboloid, helicoid og Plücker's conoid. Et link til en god hjemmeside, der diskuterer de relaterede mathmatical elementer af disse begreber findes under ressourcer.

Anvendte materialer

En del af den visuelle drama af conoid taget kommer fra sin tynde profil i forhold til sin størrelse. Denne thinness er opnået ved anvendelse af en række let moderne byggematerialer, der omfatter dannede støbt beton med eller uden samlet tilføjet, glas-fiber-forstærket polyester, tynde buede metal ribben, nylon med vinyl eller PVC belægninger, og fiber forstærket plast.

Design ledere

Arkitekt og designere har eksperimenteret med figuren conoid for en over et århundrede. Det har været berømt formuleret af George Nakashima og Alvar Aalto.

Almindelig anvendelse

Conoid tagfladen kan ses i moderne boliger, store offentlige steder, og i talrige ydeevne rum, herunder Hollywood Bowl i Californien. Det kan også ses på Pennsylvania sammensatte af berømt arkitekt og møbler designer George Nakashima. Et link til Nakashimas hjemmeside kan findes i ressourcer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com