Hvad er en Corian bordplade?

November 26

Corian bordplader er blevet en økonomisk og stilfulde mulighed for mange, der designer køkken og badeværelse bordplader. De er holdbare og modstandsdygtige over for en bred vifte af slid, såsom madlavning eller opskæring, med en række forskellige finish og farver. Corain er en betroet brand for sin værdi og ydeevne blandt designere, bygherrer og husejere.

Historie

DuPont udviklet Corian, søger at give et fast, ikke-porøs overflade. Det blev introduceret på markedet i 1967 at rave anmeldelser, på grund af dens forskelligartede brug og nem vedligeholdelse.

Sammensætning

Corian er en blanding af naturlige materialer og ren akryl polymerer. Nyere Corian bordplader kan tilbyde en blanding af polyester materialer. Polyester er en mere populær komponent til design, fordi det giver rigere farve muligheder, men ikke for holdbarhed, så det er mere skørt end akryl Corian.

Holdbarhed

Fordi de er ikke-porøs, Corian bordplader er meget modstandsdygtige over for pletter og høj varme og er let at rengøre. De behøver ikke at være forseglet til beskyttelse som natursten eller skoven.

Vedligeholdelse

På grund af deres design og holdbarhed er Corian bordplader nemme at vedligeholde. Sæbevand og ammoniak-baserede produkter er de bedste til at holde din Corian ser rene og nye. Undgå vindue renere, da det kan efterlade en voksagtige rest, der sløver finish. Ridser kan repareres let med lys slibning.

Prisoverkommelighed

Natursten er dyrt at købe og installere. Det kræver også mere vedligeholdelse, fordi sten er porøs og kan plette eller brænde. Corian er billigere og giver større skønhed end laminat bordplader, med mindre vedligeholdelse og reparationer over livet i dit køkken design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com