Hvad er en Counter Dybde Køleskab?

September 26

Pæn fit af Counter Dybde Køleskab begyndte i high-end, specialdesignede køkkener. Da køkkenborde er traditionelt 25 - til 28-inches dyb og mest traditionelle køleskabe sidde omkring 32 inches fra væggen, det nye udseende skabt en slank, flush linje på tværs af alle tællere i et køkken. Som køkkener "brugerdefineret udseende" blev mere overkommelige, begyndte køleskab producenter at producere en bred vifte af Counter dybde køleskabe. Disse modeller er generelt dyrere end deres traditionelle modstykker, fordi kølesystemet blev omarbejdet til at rumme den nye størrelse. Ikke alle spaces rumme Counter dybde køleskabe.

Bredde af Counter Dybde Køleskab

Producenter tog det indvendige rum i et køleskab i betragtning, når designe Counter dybde model. For at kompensere for den plads tabt i dybden, var de nye design lavet bredere end traditionelle køleskabe. Måle dit køleskab slot til bredde at sikre dig en Counter dybde apparat vil passe.

Højden af Counter Dybde Køleskab

En af de oprindelige producenter af Counter dybde køleskabet satte de afkøling elementer oven på apparatet i stedet for i den bageste, hvorved der spares dybde. Denne øgede højden af maskinen og kompensation skulle gøres til at rumme det. Producenter har omarbejdet maskinen og det er stadig i den bageste del af de fleste køleskabe, men højden måtte opretholdes for at kompensere for tabt indvendige rum. I køkkener med kabinet over køleskabet, være sikker på at måle højden af den tilgængelige plads til at være sikker på den nyere model passer.

Dybde af Counter Dybde Køleskab

Måling er nøglen til en ordentlig pasform, når det kommer til Counter dybde køleskabe. Tage hensyn til alle apparater, der kan holde ud fra bagsiden af køleskabet, såsom en vandlinjen eller spole, og tilføje, at rummet måling. Også være sikker på der er nok plads til døre svinge åben. Justere placeringen af dine tællere, hvis du laver en specialbygget køkken.

Tilgængelige typografier

Side-by-side, top-fryser, bottom-fryser og franske door Counter dybde køleskabe er alle tilgængelige. Interiøret er også fuldt udstyret på disse modeller og de kan købes med is beslutningstagere, vand dispensere og variable pull-out reoler. Nogle har endda tv-skærme og media Centre på de frontplader.

Integreret Counter dybde køleskabe

Designere tilpasse ofte køkken rum for at skjule facaden af mange apparater. Køleskab fronter kan købes for at matche kabinet, giver en næsten problemfri overgang fra køkkenskabe til køleskab/fryser. Pull-out køleskab og fryser skuffer, også Counter dybde, integreres i køkken design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com