Hvad er en del af stilladser?

July 6

Hvad er en del af stilladser?

Stilladser er en midlertidig struktur bygget til at støtte arbejdstagere, redskaber og materiale under konstruktion og reparation af bygninger og andre store projekter. Stilladset er et modulopbygget system som regel lavet af stålrør, der låses sammen, og vedhæfte til bygningen for yderligere støtte.

Materialer

Scaffoldings vigtigste materialer er slanger, koblinger og bestyrelser. Rør og koblinger er lavet af stål eller aluminium. Brædder eller planker er normalt træ men aluminium er stigende popularitet for denne brug.

Sektioner

Rørene er svejset sammen til et afsnit, der med lås med andre sektioner. Afsnittene kan blive stablet oven på hinanden til at nå højden af byggeriet.

Koblinger

Fittings kaldet stillads koblinger er hvad hold stilladset sammen. Forskellige typer af koblinger er drejelig koblinger, studsene eller ærme koblinger, putlog koblinger og retvinklet koblinger.

Bestyrelser

Bestyrelserne giver en sikker arbejde overflade. Brædderne er normalt lavet af krydret træ. Stål og aluminium er andre materialer til at konstruere bestyrelser og/eller planker.

Bånd

Store dele af stilladser er ikke fritstående eller uafhængige strukturer. Skafottet tillægger gældende bygning eller projekt ved hjælp af bånd. Forskellige typer af bånd er boks bånd, læbe slips, afslører bånd og anker bånd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com