Hvad er en dobbelt Swag badeforhæng?

November 26

Hvad er en dobbelt Swag badeforhæng?

Dobbelt swag badeforhæng ligner luksuriøse vindue behandlinger og tilføje et kig af elegance og raffinement til dit badeværelse. Disse typer af badeforhæng kommer i en bred vifte af tekstiler, teksturer og mønstre og kan være klædt op eller ned.

Design

En swag er et panel af stof hængende eller draperet fra en stang. Stoffet er trukket over til side og holdes på plads med et dekorativt element. Dobbelt swag badeforhæng låne dette designelement fra vindue behandlinger, og i stedet for et panel af stof, to bruges. Hvert panel nedstammer fra bruser stang på gulvet, hængende fra hver side af stangen.

Stof

Dobbelt swag badeforhæng er ofte lavet af rige, luksuriøse tekstiler som satin og fløjl, på grund af den rigdom, som den dobbelt-draperinger effekt har på indretning, selv om de kan findes i bomuldsstof samt vinyl. Hvis du bruger et stof badeforhæng, installere en vinyl brusebad gardin foring for at beskytte stoffet og dit gulv mod vandskader.

Tie Backs

Dobbelt swag badeforhæng er ofte bundet tilbage med polstring snore, dekorative metal gardin holdere, stof buer og bredt bånd. Indstillinger for slips-backs er omfattende og kan tilføje en unik dekorative element til dit badeværelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com