Hvad er en dunk tomrum?

November 30

Hvad er en dunk tomrum?

Når det kommer til at vælge en støvsuger til dit hjem, er der mange mærker og specifikke modeller at vælge imellem. Dog, før der træffes beslutning på et mærke og model, først beslutte hvilken af de to grundlæggende vakuum designs du foretrækker: en opretstående eller en beholder. Dunk tomrum afviger fra stolper i en række forskellige måder.

Definition

Ifølge Merriam Webster online ordbog er en dunk "en ofte cylindrisk beholder til at holde et normalt angivet objekt eller stof," som en filmrulle. Når udtrykket "dunk" bruges i reference til en støvsuger, er "ofte cylindrisk beholder" hvad huser det vakuum motor, filter og snavs samling container. En sugeslange er knyttet til beholderen, som er små hjul, der gør det muligt at trække canister bag dig som du støvsuger dit hjem.

Profferne

Dunk tomrum er ofte anbefales til brug på hårde gulve overflader i stedet for tæpper eller tæpper. Dette er fordi dunke er let og er mindre tilbøjelige til at ridse eller ellers skader sarte eller skinnende gulve. Dunke også typisk har en lang, tynd sugeslange og en lav-profil vakuumhoved, så du kan let vakuum trapper, under møbler og på overhead områder, såsom mini blinds eller gardiner. Derudover gør en dunk tomrum lette vægt det nemt at manøvrere og bære rundt på dit hjem.

Ulemper

Nogle mennesker synes at trække en dunk bag dem er mindre bekvemt end at skubbe en opretstående foran dem, som dunk tomrum har tendens til at støde ind i møbler og vægge, og deres lange slanger kan fortabe sig i møbler. Dunk tomrum tendens til at have mindre snavs beholdere, hvilket betyder, at du bliver nødt til at tømme dem oftere. Og selv om dunk tomrum evne til at rense tæpper er forbedret i de seneste par år, det betyder du nødt til at afinstallere, installere og geninstallere forskellige suge hoveder for at rense de forskellige overflader i dit hjem.

Sammenligne og kontrast til stolper

Mens dunke er generelt anbefales til hårde gulve, stolper har tendens til at gøre et bedre job på væg til væg-tæpper. Selvom mange dunk tomrum kommer nu med et tæppe vedhæftet, synes mange mennesker at stolper stadig gøre et bedre stykke arbejde med rengøring tæpper. Mens begge modeller kommer typisk med en bred vifte af vedhæftede filer, lad dunke lange slanger du rense overhead områder mere nemt. I 2011, dunk vakuum priser varierede fra ca $100 til næsten $1.200. Opretstående støvsugere viste priserne spænder fra ca $40 til næsten $850.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com