Hvad er en Duplex Loft?

April 5

Hvad er en Duplex Loft?

En duplex er en konjunktion hjem med to separate lejligheder på begge sider, der spejler hinanden. I en duplex loft har hver sektion af lejligheden en første og anden etage, med den anden sal fungerer som et loft rum med udsigt over en mezzanin eller første sal. Rummet er typisk åben, velegnet til et kontor eller et spillelokale. Duplex lofts er meget populære boligområder muligheder for eksklusive kvarterer.

Loft

Udtrykket "loft" i fast ejendom kommer med en løs definition. Loftslejligheder kommer i en bred vifte af stilarter og plantegninger, og på sigt kunne præcist beskriver mange typer af boliger. Specifikt om en duplex loft, men kan ikke området være del af en større enhed. En duplex tilbyder en klar denotation i ét hus, delt ned i midten, imødekommende to levende områder. I dette tilfælde beskriver loft rum anden sal i den paagaeldende enhed.

Fleksibilitet

Traditionelt, refererer en duplex til en opdelte hus med murede off områder definerer hvert beboelsesrum. For eksempel, er der normalt en mur mellem køkken og vigtigste boligareal. Dog i en duplex loft situation er plantegningen som regel mere åben og flydende, så lejer eller ejer til at tilpasse sin plads ved møbler eller oprette sin egen separatorer. Dette gør loftslejligheder eller rum populære muligheder for lejere og ejere af hele landet.

Overvejelser

Beboere eller ejere der kræver åbne grundplaner tilbyder fleksibilitet for møbler placering og plads finde lofts at være ønskeligt. At finde en duplex loft er imidlertid ikke altid en let proposition. I større byer er loftslejligheder mest populær i ombyggede pakhuse eller downtown ejerlejligheder. Udgifter til et loft på mere stærkt befolkede områder er dog traditionelt højere end forstæder dobbelthuse i billigere områder.

Real Estate forskning

Fordi fast ejendom definitionen af ordet "loft" kommer med en løs definition, misbrugt udtrykket bredt i fast ejendom annoncer og lejlighed kampagner. Før du kører over hele byen, på jagt efter den perfekte duplex loft, gøre nogle forskning i bygninger og grundplaner du overvejer online, eller benytte sig af en erfaring ejendomsmægler til at hjælpe dig i din søgning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com