Hvad er en Duplex?

March 7

En duplex ligner et hus men fungerer som en lejlighed. En duplex indeholder præcis to lejlighed enheder til to separate lejere eller grupper af lejere. De to enheder deler en væg går ned i midten af huset, opdele duplex i lige store opholdsstuer.

Duplex struktur

En duplex er typisk en en-etagers hus, der har to opholdsstuer ned i midten, men der er nogle dobbelthuse, der har en kælder enhed og en første sal enhed.

Duplex udlejning

Trods sit hus ydre betale en duplex beboere normalt leje for det da de dybest set lejer en mere rummelig lejlighed.

Duplex lejere

De mest almindelige duplex lejere er nygift par eller familier, især ægtepar med nye babyer. En duplex giver en blød overgang mellem lejlighed liv til huset liv.

Fordele

Dem, der udlejer en duplex er ikke ansvarlig for opbygning skader og reparationer, som de ville være, hvis de ejede deres egne hjem. Bygning problemer er den udlejers ansvar (Se ressourcer).

Ulemper

De vigtigste ulemper ved en duplex er, at det ikke er en solid en fast ejendom investering--medmindre du køber en duplex som en udlejer. En duplex lejer kan også nødt til at beskæftige sig med ubehagelige naboer hvis lyde kan høres gennem den fælles væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com