Hvad er en elektrisk støv blæser?

December 25

Hvad er en elektrisk støv blæser?

En elektrisk støv blæser er en håndholdt enhed, der bruges til at fjerne støv fra computere og andet elektronisk udstyr. Det er en genbrugsemballage og kemikalie-fri alternativ til "dåse luft" almindeligvis sælges i kontor forsyning butikker.

Funktion

En elektrisk støv blæser kan være batteridrevet eller tilsluttes en almindelig stikkontakt eller en USB-port. Nogle blæsere har forskellige vedhæftede filer, magen til dem på en støvsuger til at tilpasse sig det udstyr, der skal renses.

Overvejelser

Elektrisk støv blæsere er ikke støvsugere, så de ikke fjerner støv helt. De kun bringe støv til overfladen eller fra enheden så støvet kan fjernes ordentligt. Holde en støv-indsamling klud i nærheden til at rense ud de blæst støv.

Alternativ til dåse luft

Dåse luft, også kendt som dåse støv remover, har været kilde til en række huffing misbrugsproblemer blandt børn og teenagere. Produktet indeholder ofte brandfarlige kemikalier, oftest difluoroethane, der kan blive farligt ved indånding. Forfrysninger, toksicitet og kvælning er blandt skader som følge af dåse luft misbrug. Elektrisk støv flyttefirma der ofte markedsføres som en "grøn" alternativ til dåse luft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com