Hvad er en færdige kælder værd?

July 25

Hvad er en færdige kælder værd?

Efterbehandling en kælder kan tilføje flere typer af værdi til dit hjem, herunder værdien til dig og til en køber og monetære værdi føjes til salgsprisen. Afhængigt af dit projekt, kan du bruge overalt fra $10.000 til mere end $60.000. En færdige kælder kan også påvirke, hvor hurtigt dit hjem sælger.

Monetære

Ifølge Remodeling Magazine var de gennemsnitlige udgifter til en kælder remodel for 2009 gennem 2010 sæson lige over $62.000 med $46,825, eller omkring 75 procent, der dækkes i videresalg. Dette tal var op fra den foregående sæson. I mange tilfælde, færdige kælder vil ikke vende tilbage så meget som hvad du har lagt i det, penge-klogt. En svingende boligmarkedet og modeluner i hjem-opkøb kan tilføje til overskud eller tab i projektet.

Personlige værd

Når det besluttes at afslutte en kælder, er mange gange det af personlige årsager. Du ønsker den ekstra plads, du udvidelse af din familie eller andre talløs anledninger. Hvis du planlægger at bo i dit hjem i flere år, kan en færdige kælder tilføje til din personlige lykke i hjemmet. Udgifterne til at remodel kan også være betydeligt mindre end købe et nyt hjem, så godt, som er en anden faktor til at overveje i projektets værd for dig.

Mange mennesker også slå deres kældre i mand-huler, kontorer, biografer, mini golf kurser eller andre personlige ønske. Gå den ekstra mil med projekter som disse stigning den personlige værd af din færdige kælder.

Værd at Home buyers

Som med alt, et hjem køber "muligvis" den færdige kælderen, mens en anden ønsker en ufærdig kælderen at gøre til deres eget fristed. Stadig andre hjem købere kan foretrække en gennemsøgning mellemrum eller slab foundation og slås fra ved nogen kælder på alle.

At skabe et personligt rum til Hobbyer såsom mand-hulen, kan movie theater eller mini golf course oprette endnu et problem når jeg forsøger at sælge dit hjem. Hvis det er meget personlig, kan huskøbere være slukket, selv om de ønsker en færdige kælder. De kan have andre planer for en færdige kælder end den personlige rum du vendte det i.

Bundlinjen

Hvis du planlægger på at færdiggøre en kælder til at hjælpe med salg af dit hjem, holde det simpelt. Afslutte vægge, loft og gulv, men ikke personliggøre. Dette kan spare dig penge i løbet af projektet og også lette boligkøbere ind i en kælder.

Få mindst tre vurderinger fra forskellige mæglere i din område. Ejendomsselskabet kender dit område, ved, hvad folk søger, og også hvad andre huse i dit nabolag har.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com