Hvad er en fast plæneklipperen dæk?

March 6

Hvad er en fast plæneklipperen dæk?

Udtrykket "faste plæneklipperen dæk" refererer til plæneklipperen vinger og tilknyttede ramme og beskyttende skjolde er knyttet eller fastgjort til rammen af plæneklipperen. Justeringer af klippehøjden er lavet ved at justere placeringen af hjulene i forhold til rammen. Dette system adskiller sig fra den flydende plæneklipperen deck system, hvor blade og skjold forsamlingen ride på deres eget sæt af hjul, tillade plæneklipperen i overensstemmelse med terrænet.

Fordele

Fast plæneklipperen dæk systemer er normalt billigere, fordi mekanikken i systemet er enklere end flydende dæk plæneklippere. Det betyder også, der er mindre at vedligeholde og færre chancer for fiasko.

Ulemper

Mens plæneklipperen hele kroppen reagerer på ændringer i konturen af jorden, er det mindre reaktivt end det svævende dæk. Dette øger chancen for plæneklipperen skalpering, skæring for tæt på jorden. Det kan også føre til områder, hvor græsset er for høj, hvis dæk ikke flytte for at rumme et lavere niveau af jorden.

Eksempler

Mest bolig tilkoblet slåmaskiner er faste dæk plæneklippere. Dette fungerer godt for lille slåmaskiner, hvor hjulene ligger tæt på vingen boliger, forårsager plæneklipperen til at handle meget gerne en flydende plæneklipperen dæk. Muligheden for en flydende dæk indgå ikke mix indtil du søger på store, professionelt tilkoblet plæneklippere og ridning plæneklippere.

Fast plæneklipperen dæk sikkerhed

Altid holde dine hænder og fødder væk fra enhver plæneklipperen dæk. Skjolde rundt plæneklipperen dæk er designet til at forhindre utilsigtet kontakt med de bevægelige vinger. Boliger af en fast plæneklipperen dæk kan stå længere væk fra jorden, hvis der er et lavt sted i jorden på dækket, mens hjulene på plæneklipperen er på højere dele af plænen. Alle operatører af enhver form for plænen klippes udstyr bør følge alle gældende sikkerhedsregler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com