Hvad er en Finish moppe?

September 4

Hvad er en Finish moppe?

En vandlåsens moppe, der anvender vand-baseret og andre typer af finish, en finish moppe indeholder fibre, release finish hurtigt og jævnt på hårdttræ og andre typer af gulve. Mopperne kommer i en række størrelser og deres fibre ikke afbryde eller efterlade lint på dine gulve. Udfør mops er tilgængelige på isenkræmmere og hjem forbedring Centre gulvbelægning-forsyning butikker.

Fordele

Udfør mops er tilgængelige med langvarig garn, microfiber, rayon og andre typer af hoveder, der er aftagelige. Mopperne modstå meldug og skimmel og tørre hurtigt efter vask. Udfør mop fibre er blandet og syet på et band på toppen af mop's hoved resulterer i en stærkere lænker end fibre limet på et band. Fibrene er også blød og ikke ridse din home gulvbelægning.

MOP typer

Udfør mops kommer i to typer - standard og tailband stil. Tailband-stil finish mops indeholder en syet i bandet mod bunden af mop's hoved, der holder enkelte fibre fra lufte. Standard finish mops indeholder ikke et band mod bunden af hovedet. Tailband-stil mopper dækker et bredere sti og forhindre sammenfiltring. Tailband mops også eliminere striber.

Bryde ind og skik

Udfør mops kræver normalt ikke en break-in periode, vask mop hovedet før du bruger, ligesom andre mops. Din finish mop dokumentationen om breaking-proces er påkrævet. Anvende en finish til dit hjems gulve er svarende til rydning af et olieudslip. Før du anvender en finish, feje din gulvbelægning for at fjerne noget støv og snavs. Fjerne alle møbler fra rummet og opbevare pets og folk ud af rummet for at holde snavs fra spores i. Hæld finish i en moppe spand eller lignende container og derefter dyppe finish moppen i løsningen. Vride ud overskydende og anvende et tyndt lag af finish på de ydre områder af rummet først. Anvende finish i en figur-otte bevægelse flytte fra nord til syd til andre områder i rummet. Lad den første frakke af afslutte tør i 20 til 25 minutter og derefter anvende en anden frakke i en figur-otte bevægelse flytte fra øst til vest. Ved at bruge dette skiftevis bevægelse sikrer en selv finish dækning. Følge alle anbefalinger på den finish container, herunder den anbefalede finish tørretid og applikationsspidser. Holde anvende frakker, indtil dit gulv ser våd, når den sidste coat finish er tør - dette sker normalt efter tre til fem frakker.

Pleje

Ikke alle finish mops er vaskbar. Hvis din finish mop dokumentation hedder moppen kan vaskes i dit hjem vaskemaskine, fjerne din finish mop hoved og placere det i en syntetisk mesh vaskeri pose. Læg posen i dit hjem vaskemaskine, sammen med 1 kop vaskemidler. Fyld din vaskemaskine med varmt vand, ikke må overstige 160 grader Fahrenheit, og placere den på en regelmæssig vask. Tør moppe hovedet på en tørresnor, tørring rack eller tørretumbler sæt til en temperatur, der ikke må overstige 150 grader F. Du kan også vaske din finish mop i hånden, i en vask eller med en vandslange udenfor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com