Hvad er en fire takts motor i en græsslåmaskine?

July 31

Benzinmotorer er blevet indarbejdet i mange værktøjer og redskaber i de år, herunder for power plæneklippere. Plæneklipperen er taget for givet i dag, men dens design, udformning og oprettelse har revolutioneret plænepleje.

Historie

Hjuls-type plæneklippere kan dateres til 1800-tallet. Dampmaskiner blev forsøgt i første, men det mislykkedes. Gas motor-drevne plæneklippere blev introduceret i 1919, men vinde ikke popularitet indtil efter anden verdenskrig.

To-cyklus slåmaskiner

En af de tidligste kommercielle gas-drevne plæneklippere var produceret af Ole Evinrude, hvis selskabet gjorde to-takts påhængsmotorer skibsmotorer.

Fire-takts slåmaskiner

Fire-takts motorer producere en magt slagtilfælde for hver af de fire cyklusser af motoren. De er mere effektive og producerer mindre røg end to-cycle-motorer.

Cykler

Cyklusser af en fire-takts motor er indtagelse, komprimering, magt og udstødning. Luft/brændstof er trukket ind i cylinderen, som stemplet bevæger sig ned i cylinderen og komprimeret som stemplet bevæger sig tilbage. Den efterfølgende eksplosion tvinger stemplet ned, og de brændte flybrændstof ud af cylinderen som stemplet vender tilbage til toppen af cylinderen.

Forskelle

To-cyklus motor har ingen indtagelse eller udstødning ventiler og producerer en magt slagtilfælde til hver krumtapakslen revolution. Indsugning, udstødning og komprimering sker på samme tid som stemplet bevæger sig op. De kræver olien skal blandes med brændstof til at smøre indre dele, og deres lysere vægt egner dem mere nyttigt for værktøjer såsom gas-drevne weed trimmere og motorsave.

Popularitet

Mens nogle to-takts motorer bruges stadig på plæneklippere, er fire-takts motor mest populære på grund af dets pålidelighed, bekvemmelighed, overflod og lavere emissioner. De bruges i programmer fra simple push-typen slåmaskiner til ridning plæneklippere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com