Hvad er en Flip Flop Sofa?

April 20

Flip flop sofaer er en ny måde at tilføje en ekstra seng til din stue til når du har gæster, eller hvis du blot ønsker lidt mere plads end hvad traditionelle sofa tilbyder. Forstå hvordan flip flop sofa værker vil give en bedre idé om, hvorvidt du ønsker denne type af sofa i dit hjem.

Flip Flop

Flip flop sofa er en sofa og sovesofa i en, uden at have madrassen nedenunder opholdsområde i sofaen. Denne type af sofa behøver ikke en speciel madras eller en sengeramme, der laver traditionelle sofaer tunge til at flytte. Bagsiden af sofaen ligger til at gøre ekstra plads for at sove, ligesom en futon.

Flip Flops For børn

En flip flop sofa for børn ligner en sovesofa for en eller to små med en back pude og sæde pude i en ramme, der ligner en sofa. Bagsiden er trukket frem mod gulvet, som medbringer sædehynde at gøre en seng på gulvet.

Fordele

Du behøver ikke at fjerne enhver Sædehynder gøre sofaen til en seng. Nogle flip flop sofaer har et lagerområde under siddepladser del af sofaen. Disse sofaer er let og ikke akavet at flytte. For eksempel kan en moderne moderne flip flop sofa vægt kun 69 pounds.

Ulemper

Flip flop sofa kan koste mere end en traditionel sofa. For eksempel, en moderne/modem, stof flip flop sofa 34 inches høj med 73 inches bred af 40 inches dyb lister på $600 i 2011. Omkostningerne ved et barns flip flop sofa kan koste så meget som $240 fra 2011.

Placering

Flip flop sofaer er ideelle for familie værelser, værelser, kældre, stuer, effektivitet Lejligheder og kollegieværelset værelser. Sovesale og effektivitet lejligheder med et værelse som en stue og soveværelse vil drage fordel af ved hjælp af en flip flop sofa. Om natten, i stuen er et soveværelse og i løbet af dagen, det er en stue.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com