Hvad er en fordel ved konvektionsovn madlavning?

January 23

Hvad er en fordel ved konvektionsovn madlavning?

Konvektion ovne arbejde af cirkulerende opvarmet luft rundt i ovnen og på tværs af bagning fødevarer, at skabe flere fordele for kokke. Købe en "ægte" konvektionsovn med et tredje element, ud over øverste og nederste elementer, til at opvarme luften, inden det tages.

Reduceret tilberedningstid

Susie Middleton bemærker i sin artikel "Bedre madlavning gennem konvektion", at når varm luft blæser hen over maden i stedet bare omkring det som sker i termiske ovne, maden kokke hurtigere. I en varmluftovn kokke mad op til 25 procent hurtigere.

Reduceret madlavning varme

Fordi fødevarer er opvarmet hurtigere, bør madlavning temperaturer justeres nedad ved 25 grader F at bevare madens fugt.

Flere retter

Gennem konvektion fordeles opvarmet luft effektivt til alle dele af ovnen, at fjerne varme og kolde steder og at sikre en ensartet temperatur i hele hulrummet. Sålænge ovnen ikke er overbefolket med Køkkengrej, blokke luftcirkulation, kan kokke bage flere retter samtidig.

Ensartede resultater

Uanset hvilken rack mad er kogt på, sikre varmluftovn, at alle retter laver ligeligt. Cookies er jævnt brune, wienerbrød er konsekvent sprød og kødet er saftigt og godt brunet.

Energibesparelser

Fordi varmluftovn koge hurtigere ved lavere temperaturer, sparer de energi. American Council for en energieffektiv økonomi anslår, at varmluftovn reducere energiforbruget med op til 20 procent sammenlignet med termiske ovne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com