Hvad er en Gas Trimmer?

July 15

Hvad er en Gas Trimmer?

En gas trimmer er en græsplæne pleje værktøj, der tillader dig at holde din værftet udseende manicured og professionelle. Disse udendørs magt værktøjer skære disse ukrudt, der dukker op efter hver gang du klippe din plæne. De opererer med lang metal skakter, roterende hoveder og motorer. Der forekommer mange variationer typografier og motorer.

Trimmers motor

De fleste gas trimmere bruger en mindre to eller fire-cyklus motor. I modsætning til din bil, der bruger mindst tre eller fire stempler, har disse motorer kun én eller to. Disse små motorer stadig generere en rimelig mængde strøm og ofte kører med højere hastighed end din bil, normalt over 8000 rpm. Motorerne er designet til at køre på disse høje hastigheder for lange timer i varmt vejr. To-cyklus trimmere køre på en forblandet kombination af benzin og olie, mens de fire-cyklus motorer bruger den samme gas som din plæneklipper. Generelt er gas modeller beregnet til fagfolk eller dem med en masse trimning; elektriske modeller er designet mere for lys boligejer skik.

Trimning

Den vigtigste funktion af en gas trimmer er at skære ned ukrudt og højt græs. Hovedet spins en nylon skæring linje ved høje hastigheder til at slice gennem ukrudt. Så du kan skære områder rundt i bunden af træer, stillinger hegn, under buske og langs kantsten, som din plæneklipper netop ikke kan nå. Det kan også skære ned tilgroede pletter af høje græsser, der kan foråret op omkring et felt og ukrudt der dukker op i revner i din indkørsel eller fortove. Trimmere har en lang metal rør, som huser en drivaksel. Denne drivakslen overfører magt fra motoren til skærehovedet. Hovedet består af en spole, som huser den skærende linje. På de fleste trimmere kan denne linje udskiftes.

Kantning

Mange trimmere på markedet tjener et dobbelt formål: de kan overgang til edgers. Ved at dreje op skærehovedet på sin side, kan du kant de lange indkørsler eller fortove i en kortere tid. Dette vil holde alle dine græsplæne kanter ser skarpe og rene. Det kan bruge op en hel del af linjen skæring, som linjen vil bryde mod overflader hårdere end græs.

Operation

Motoren giver magt til trimmeren. Throttling udløseren overfører magt til skærehovedet. For at trimme, hold akslen håndtagene i taljen niveau og hover over græsset til at skære det. Nylon line er designet til at bryde mod hårde overflader. På de fleste trimmere, men alt hvad du behøver at gøre er vandhanen hovedet og mere linje kommer ud automatisk. Dette vil tillade dig at bevæge sig hurtigt omkring alle dine weed patches.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com