Hvad er en god loftet maling til badeværelser?

August 14

Hvad er en god loftet maling til badeværelser?

Badeværelser kræver særlig maling, især inden for det loft, hvor den varme, fugtige luft fra brusebad og badekar regelmæssigt vil deponere perler af vand. Hvis du vælger den forkerte maling til dit badeværelse loft, kunne det begynde at peeling inden for et år eller endnu mindre. Desuden, hvis du vælger den forkerte farve maling du kunne ende beklage det af æstetiske grunde, så vælg omhyggeligt før du begynder din maling remodeling projekt.

Meldug-resistente, Scrubbable maling

Badeværelserne er typisk meget fugtige miljøer og de er også virkelig lille, hvilket gør dem en høj risiko miljø for skimmel og meldug. Visse former for maling på markedet er i dag meldug resistente, hvilket er vigtigt i et badeværelse. Kig efter maling, der er specifikt mærket "meldug resistente." Desuden er visse former for maling mærket scrubbable, hvilket betyder, at de er let at vaske og modstandsdygtigt over for skader fra rengøring. Dette er også en fordel i et badeværelse. Hvis badeværelset har ingen bruser eller badekar, disse egenskaber kan være mindre vigtigt.

Køkken og badeværelse maling

Nogle virksomheder frigive maling, der er specielt til køkken og bad. Disse malinger er meldug-resistente og let at rengøre og er designet til at eksistere i fugtige miljøer uden peeling. Derudover er nogle maling tykkere end andre. Maling, der er tykkere overholder lofter godt og dryppe mindre, så spørg ekspedienten i butikken hvad blandt deres valg af badeværelse og maling ville være bedst til loftet. Dette vil afhænge af på hvilke typer af maling de har i butikken hvor du handler.

Semi-gloss eller Gloss

Generelt er den bedste maling til et badeværelse semi-glans eller glans. Blank maling Vis overflade pletter let, så sand din lofter godt før du anvender denne type maling, eller holde sig til semi-gloss. Undgå noget mat eller æggeskal — dette vil ikke modstå vand eller mug og vil være vanskeligt at rengøre. Jo blankere malingen, den mere holdbar, vaskbar og fugt-resistent det er.

Latex eller olier

Olie maling anvendes til at være standard i hjem renovering. Nu er de fleste mennesker foretrækker latex maling fordi de er lettere at anvende, præsentere færre miljørisici, tørre hurtigere og er meget holdbare. Latex maling vil dog ikke tiltræde olie-malede overflader. Da loftet ikke er normalt omlakeres så ofte som væggene, maling på der nu kunne være ret gamle og det kan være en oliebaseret maling. Hvis du maler over en gammel frakke af maling, anvende en primer, designet til at arbejde over oliemaling før maleri med latex-baseret maling.

Farver

Hvid maling er typiske for lofter, især i badeværelser. Lys maling farver som hvid og creme push up lofterne visuelt og skaber en følelse af plads. Hvis du ønsker en farve udover white, holde sig til en lys farve, pulver blå f.eks pastel gul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com