Hvad er en god stof til sofaer?

February 7

God stof til sofaer er let at rengøre og ikke punktere nemt. De fleste sofa tekstiler er lavet på denne måde, men nogle er nemmere at rengøre end andre. Nogle få punkteret (fra kæledyr med kløer eller børn med blyanter, for eksempel) lettere end andre. Uanset om du er shopping for en ny sofa eller at få din gamle Ombetrukket du behøver at vide de bedste tekstiler for sofaer.

Læder eller Vinyl

Lædersofaer er nemme at rengøre og ikke punktere nemt. Vinyl er mere overkommelig end læder, så det er alternativet hvis dit budget er for stram til en lædersofa. Det bliver dog ikke så hård og holdbar som læder. Disse sofa tekstiler er godt for familier med børn og/eller kæledyr. Rengøre læder (eller vinyl) sofa med en let fugtig klud, og derefter tørres af med en tør klud. Når rent, bruge en dyb balsam til at holde det ser ny og skinnende.

Uld

Uld er holdbart og let at rengøre. For bedre holdbarhed skal du en sofa med en uld blanding stof. Dette er uld blandet med syntetiske stoffer. Denne sofa stof ikke pille eller rynke let. Pletter kan være spot rengøres med nogle rengøringsmiddel og en fugtig klud eller en rengøring løsning lavet specielt til uld blandinger. Hvis du ønsker et mønster eller design på din sofa, er uld et godt valg.

Microfiber

Mikrofiber er en relativt ny sofa stof, der svarer til ruskind. Det er lavet med nogle meget fine polyester fibre. Det er også kaldet microsuede på grund af den lede og beføle. Mikrofiber er slidstærk og let at rengøre. Det er rart at røre ved, hvilket gør det utrolig behagelig. Denne godt stof for sofaer er rengøres med en fugtig klud ligesom de andre, men vil tage lidt længere tid om at tørre. Brug en fnugfri rulle hen til ren off alle snavs.

Bomuldsblanding

Bomuldsblanding er robust, let at rengøre, og en god stof til sofaer i hjem med børn og/eller kæledyr. Bomuldsblanding er en blanding af bomuld og syntetiske fibre. Når købte eller Ombetrukket skal en ansøgning om en plet-resistant finish til at hjælpe med at forhindre pletter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com