Hvad er en god symaskine for begyndere

August 12

Hvad er en god symaskine for begyndere

Når du bare lære at sy, bliver at vælge den passende maskine overvældende. Du vil komme på tværs af elektroniske maskiner, edb maskiner og i nogle tilfælde, mekaniske maskiner. Nogle maskiner vil have en række funktioner, mest som du ikke behøver medmindre du beslutter at tage din syning til det næste niveau og få specialiseret viden som maskinbroderi eller maskine quiltning.

Funktioner til at kigge efter

En god begynder symaskine behøver kun et par funktioner. Det bør have en lige søm indstilling samt en zig-zag søm. Du bør kunne regulere den stinglængde og bredde samt spændingen. Ideelt set kommer maskinen med en lynlås fod og en knap-hul-fod. Maskinen bør også have en omvendt funktion. Hvis du planlægger at sy klæder, er en fri-arm på maskinen et must, så du kan sy ærmer og bælter.

Typer af maskiner

Der findes tre hovedtyper af symaskine. En mekanisk maskine er den mest enkle og de mest billig. Du vælger stitch stil og længde på en mekanisk maskine ved at justere drejeknapper. En elektronisk maskine er lidt mere kompliceret, som stitch stil og længde justeres af elektriske sensorer. Du skal nok få mere præcision af en elektrisk maskine. Medmindre du planlægger maskinbroderi eller syning kompliceret sting fra starten, vil du ikke behøver en edb maskine som en nybegynder. Edb maskiner er normalt cost-uoverkommelige for begynderen, som de normalt koster opad på $1.000.

Test maskinen

Før du køber en maskine, tag det for en prøvekørsel. Dette betyder, at du ikke måske ønsker at købe en symaskine online. Hovedet til en symaskine forhandler og praksis threading maskinen og snoede spolen. Hvis du føler dig forpurret af threading, bede om hjælp, og ikke købe maskinen, hvis du føler dig helt forvirret over det. Sy en linje lige sting til at se hvordan de ser ud og at få en fornemmelse for maskinen. Lyt til maskinen som du sy. Hvis det lyder ubehageligt eller for højt, holde shopping. Bladre gennem manual for at sikre det er klart skrevet og at du kan forstå retninger.

Brugte maskiner

Du kan ikke ønsker at sætte ned pengene til en ny symaskine, især hvis du ikke er sikker på, at din nye syning hobby vil holde. En brugt maskine kan være en stor mulighed for en nybegynder, forudsat at det har været godt plejet af sin tidligere ejer. Altid se maskinen i person før de køber for at sikre, det ikke har været bulet eller anden måde beskadiget. Sy et par test sting for at sikre det stadig kører korrekt. Kontrollere maskinen grundigt for at sikre alle brikkerne er stadig intakt. Det bør komme med det passende tilbehør, herunder en lynlås og knaphul fod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com