Hvad er en grøn måde at slippe af med myrer i græs?

November 9

Hvad er en grøn måde at slippe af med myrer i græs?

Store myre befolkninger og store myre reder er en plage for den boligejer, der forsøger at opretholde en attraktiv og sund græsplæne. Derudover kan visse typer af myrer skader planter eller endda skade mennesker. Heldigvis er der miljøvenlige måder at styre myrer i din græsplæne (referencer 1).

Udfordringer

Store myre gravhøje kan kvæle græs og beskadige plæneklipperen vinger. Ant tunneling, i mellemtiden, forstyrrer rødder, tørrer jorden og forårsager græs til at tynde ud, ifølge Nutri-Lawn.com.

Fugt behandling

Oversvømme det beskadigede område med vand for at reducere ant befolkninger og hjælpe græsset inddrive. Myrer foretrækker tør jord, og fugt vil hjælpe rødder forstyrret af ant tunnelføring (referencer 1).

Naturlige afskrækkende

Arm & Hammer baking soda, fløde af hvede, kaffegrums, ubehandlede minut ris, og salt handle som ant afskrækkende hvis du placere dem på jorden hvor myrerne er, ifølge oplysninger fra byen af Oshawa hjemmeside. For at dræbe myrerne, hæld eddike direkte på bakkerne (referencer 2).

Leaf skæring myrer

Leaf skæring myrer defoliate og dræbe spiselige og dekorative planter. Placere tykke barkflis omkring alle planter til styring af myrer i din have. For at dræbe myrerne, foreslår gennembløde gravhøje med en citrus-baserede økologiske produkter, den snavs Doctor.com (referencer 3 og ressourcer 1).

Brand myrer

Brand myrer, som levere smertefulde svier, er et problem i det sydøstlige USA (referencer 1). To-trins metode til at slippe af brand myrer bruger en økologisk agn med aktive stof spinosad (en fælles bakterier) og en citrus-baserede økologisk højen gennembløde (referencer 4 og ressourcer 2 og 3).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com