Hvad er en halv badeværelse?

May 17

En halv badeværelse er et badeværelse med vask og et toilet, men uden et badekar eller brusebad. Halvt badeværelser tilbyder mange fordele til hjemme- og ejere, primært fordi de ikke behøver at være så stor som et komplet badeværelse.

Funktion

Halvdelen badeværelser et toilet og en håndvask. De er normalt installeret i steder, hvor disse emner er nødvendige, men et badekar eller brusebad er unødvendige.

Størrelse

Halvt badeværelser varierer i størrelse fra bittesmå værelser til større rum, der bruges til opbevaring. Halvt badeværelser behøver kun at være omkring 4 af 4 fødder---stor nok til et toilet og en håndvask.

Fordele

Halvt badeværelser kan være betydeligt mindre end fuld badeværelse, hvilket gør dem en fordel, når du har brug at spare plads. Halvt badeværelser kan også bruges til at beskytte dit privatliv, når gæsterne besøge. Hvis du har en halv badeværelse i dit hjem, kan du holde toiletartikler og personlige ejendele i et komplet badeværelse og holde den halv badeværelse pænt for gæsterne. Restauranter og mange butikker har halvt badeværelser for deres lånere bekvemmelighed.

Andre navne

Halvt badeværelser er også kendt som pulver værelser og en halv bade. Nogle restauranter eller butikker kan kalde en halv badeværelse ved sin europæiske navn, som er vand closet.

Beliggenhed

Du kan ofte finde halvt badeværelser på første sal i et hjem, hvor gæsterne har let adgang til dem.. I butikker og restauranter, er halvt badeværelser som regel gemt væk i ryggen så de er ude af betragtning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com