Hvad er en have badekar?

March 5

Sigt have badekar bruges til mange forskellige stilarter af bøtter, især i fast ejendom annoncer der beskriver et hjem salgsargumenter. Dette kan føre til forvirring, da der er haven bøtter, jet bøtter og badekar/bruser kombinationer.

Historie

Mange tror, navnet er relateret til sindsro af haven. Velhavende mennesker i 1700-tallet faktisk sted badekar uden for at nyde deres haven mens iblødsætning.

Et forvirrende begreb

Nogle mennesker tror en have badekar er enten omgivet af vegetation eller placeret udenfor. Men mange produceret hjem annoncere en have badekar.

Dagens haven bøtter

Sigt have badekar generelt henviser til en bredere og dybere badekar med trin inde i badeværelset uden jetfly eller en brusehoved.

Vifte af haven bøtter

Haven bøtter fås i overkommelige stilarter og luksus stilarter. Mange produceret boliger omfatter plast haven bøtter, mens haven bøtter i traditionelle hjem er som regel lavet form hårdere materiale.

Lignende stilarter

Jet bøtter er sted inde med vanddyser. Den romerske karret er en anden forvirrende begreb, som henviser til enten en fritstående badekar eller en med hane på længere side.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com