Hvad er en hems køkken?

May 8

Hvad er en hems køkken?

En luksuriøs loft hjem har en åben grundplan med højt til loftet og ingen vægge, adskille de forskellige områder af lejligheden. Køkkenområdet skal have en stilfuld og særpræg indretning på grund af dets høje synlighed fra hvert område af beboelsesrum. Fordelen ved hems køkken er evnen til at udvide rummet og bygge et værelse, der passer til din smag og stil.

Tællere og kabinetter

Mens væggene i et køkken, hems ikke begrænser dig, kan de skabe nogle problemer i forbindelse med bordplads. I et traditionelt køkken, kan du installere din frysere og tællere langs væggene, der omslutter rummet. For at drage fordel af vægplads, planlægge plads til en afslutning af hems lejlighed. En køkkenø også giver ekstra bordplads og kan oprette en skillevæg til området. En hems køkken skal have masser af lagerplads til at opretholde det overskueligt udseende af lejlighed stilen. Granit eller beton bordplader på øen og counter områder give et slankt og moderne look i denne stil køkken.

Belysning

Nogle loftslejligheder har store åbne vinduer, som giver masser af naturligt lys i lejligheden. Køkkenområdet skal have ekstra belysning til tilberedning af mad. Den moderne eller moderne designstil fungerer godt i en hems lejlighed. For at dekorere i en moderne eller moderne stil, bruge slanke lysarmaturer og opgave belysning. Der skal også være ventilation i køkken-området til luft ud mad lugt.

Apparater

Når du vælger placering til en hems køkken, sikre, at der er en tilstrækkelig strømforsyning apparater. Rustfrit stål apparater fungerer godt i indretningen af en moderne og urban loftslejlighed. Apparater med et industrielt look, såsom overdimensionerede køleskabe eller dobbelt ovne, opretholde den rene look af en hems køkken.

Spise området

Du kan finde din spise området overalt i hems lejlighed. For eksempel, arrangere en spise området nær en overdimensioneret vindue til romantiske middage nyder udsigten. Du kan også udvide hems køkken og konfigurere spise området lige over en køkkenø. Nogle boligejere skabe en spise område på en køkkenø, der kan gøre dobbelt told som et område, tilberedning af mad. Opsætning af afføring på anden siden af øen til en praktisk og effektiv udnyttelse af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com