Hvad er en hurtig & nemme måde hen til Redo betongulve i en kælder?

August 15

Hvad er en hurtig & nemme måde hen til Redo betongulve i en kælder?

Beton kan tjene som et hårdt, slidstærkt gulv til din kælder, men du kan finde æstetisk utiltalende. Beton er et egnet undergulv for installation af keramiske fliser, manipuleret træ, laminat gulve eller tæpper. Men installationen af disse gulvbelægning valgmuligheder er tidskrævende og kræver ofte færdighederne af en professionel. Hvis du leder efter en hurtigere og mere DIY-venlig indstilling, overveje at male gulvet eller installere vinyl fliser.

Forberedelse til maleri

Ordentlig gulvet forberedelse sikrer en tilfredsstillende slutresultatet for projektet gulvbelægning. Gulvet skal være fri for olie og fedt og løs maling skal fjernes. Sand på gulvet for at fjerne enhver glans, hvis nødvendigt. Kældergulve er tilbøjelige til overskydende fugt. Hvis fugt er til stede, er en tonet konkret sealer en mulighed i stedet for at male gulvet, da en sealer er åndbart og vil tillade vanddamp at passere igennem.

Maling valg

Vælg en maling, der er designet til brug på beton for de bedste resultater. Epoxy betongulv maling er en hård, holdbare valg. Overfladen er let at rengøre, vandtæt og ikke-giftige når tør. Malingen klæber godt når de påføres en ordentligt forberedt overflade. Vandbaseret epoxy er den billigste løsning og er et godt valg til beboelsesformål. Våbenhus og gulvet akrylmaling er tilgængelig til brug på kældergulve så godt. Malingen er meldug-resistente og er tilgængelig i både lav-glans og glans. Ved anvendelse af akrylmaling til et betongulv, bruge en beton limning primer. Tilsætningsstoffer for skridsikkerhed kan føjes til malingen. Acryl gulv maling er en lav-faste maling, der er modtagelige for afskalning og afskalning.

Maleri Tips

Anvende akryl og epoxy maling med en lang håndterede roller. To lys frakker er at foretrække frem for en tung pels. Anvendelse af konkret sealer over epoxy maling giver ekstra beskyttelse til dit gulv. Non-gulfarvning urethan tilføjer beskyttelse over akrylmaling. Vente 72 timer før udskiftning møbler eller gå på en malet betongulv til at indrømme den maling hærde tilstrækkeligt. Give områder af blødhed til dit malet betongulv ved at placere tæpper på gulvet.

Vinyl fliser

Vinyl fliser er holdbare og fugt-resistent, gør det en anden godt valg for en hurtig og nem kælderen installation. Hvis gulve er allerede på plads i din kælder, skal du fjerne det og eventuelle limrester før du installerer din vinyl fliser. Som med enhver gulvbelægning installation, skal overfladen være jævn og glat. Fylde enhver lave pletter, huller eller revner. Skræl og stok fliser er den nemmeste løsning til gør-det-selv at installere. Efter udarbejdelsen af undergulvet, skrælle opbakning papiret, og tryk på fliser på plads. Hvis dine fliser kræver et klæbemiddel, anvende adhæsiv ifølge fabrikantens anvisninger og tryk på fliser på plads. Langs kanten af rummet, kan du nødt til at skære fliser til at passe. Vent 24 timer at udskifte møbler eller gå på overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com