Hvad er en indbygget i mikroovn?

February 12

Hvad er en indbygget i mikroovn?

I et køkken fuld af madlavning værktøjer og apparater, kan at finde en ledig plads til at forberede et måltid være en udfordring for sig selv. Pladsbesparende apparater og storageløsninger øge din rådighed bordplads og kan også gøre dit køkken ser mindre rodet. Indbygget mikrobølger, som integrere i dit køkken frysere eller vægge, er en måde at øge mængden af brugbar område på dit køkkenborde.

Design

Indbygget mikrobølgeovn ligner køkkenbordet mikrobølgeovne. Men i stedet for besætter en plads på disken, de er en del af et køkken overordnede design, ligesom andre store apparater. Indbygget mikrobølgeovn omfatter populære over-the-range modeller, som er monteret over en stovetop vifte og indeholde elementer af ovnens ventilation mekanisme. Indbygget mikrobølgeovn kan også montere på væggen ved slotting mellem opbevaringsskabe. Med en matchende døren overlay blend kabinet-monteret mikrobølgeovn i den kabinet design. En anden mulighed for indbyggede mikroovn er en model, der hænger fra en kabinetfil, forlader gratis counter plads nedenunder til opbevaring eller arbejde.

Fordele

Indbygget mikrobølger har mange af de samme fordele som køkkenbordet modeller men også give dig ekstra plads i dit køkken. Dette kan betyde, at du kan installere en mikroovn med en større indvendige kapacitet, selv hvis dine tællere er for snæver eller du nægter at give op counter plads til en større model. Når du er færdig med matchende materialer, giver indbygget mikrobølgeovn et køkken en mere færdigt look. Ligesom andre mikrobølgeovn er indbygget modeller en effektiv og praktisk måde at lave mad og genopvarme mad. Der er ingen åben ild og behøver ikke at installere et naturgas linje som med et gaskomfur.

Installation

Indbygget mikrobølgeovn kræver en mere kompleks installationsproces end køkkenbordet modeller. Dette gør dem upassende for visse indstillinger, såsom kollegieværelset værelser, kontor køkkener og lejede rum. Udgiften til monteringen kan gøre indbyggede mikroovn cost-uoverkommelige. Det bedste tidspunkt at installere et indbygget mikrobølgeovn er under et køkken remodel eller når hjemmet er bygget.

Ulemper

Udover de omkostninger og problemer med installation har indbygget mikrobølger mange af de samme ulemper som andre typer af mikrobølgeovne. Endnu større indbygget mikrobølgeovn kan ikke have nok indre rum til at opvarme mere end en eller to små plader, selv med et rack, der udvider den anvendelig plads. Fordi mikrobølger varme vandindholdet i mad, de er ikke et effektivt middel til opvarmning og madlavning tørvarer, og de kan forårsage andre fødevarer for at ændre teksturer. Endelig, indbygget mikrobølgeovn repræsenterer en ekstra omkostning i køkkenet på trods af at apparater såsom ovn og komfur kan udføre mange af de samme funktioner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com