Hvad er en infrarød Grill?

October 12

Anvendes i professionelle steakhouses så godt derhjemme, kan infrarød grill madlavning ved temperaturer op til dobbelt så varmt som en konventionelle grill. Resultatet er en brændt skåret kød med alle safter og ømhed låst inde. Denne grill bruger specielle komponenter til at generere ultrahot infrarød varme, der giver den dens navn.

Direkte opvarmning

I modsætning til traditionelle grill, som holde kød over en flamme og overføre den flamme varme til maden indirekte, dirigerer en infrarød grill varme partikler på kødet bliver kogt. Det betyder, ikke er spild af tid i varme op i luften omkring mad eller overføre varme fra en brændende kilde til en anden. Denne proces kaldes strålevarme, sikrer også mere varmeenergi gør det til mad og er ikke tabt i den luft, der giver infrarød grill evne cook fødevarer på meget varmere temperaturer end konventionelle flamme og endda konvektion madlavning. Faktisk, bruger infrarød grill en kombination af konvektion og strålende varme til at varme mad både direkte og indirekte.

Element

Varmeelement af en infrarød grill er en buet pad lavet af keramik eller porcelæn. Puden virker med den grill strømkilde til at oprette en kombination af konvektion og gulvvarme. Gennem denne kombination anvendes varme direkte til mad mens også oversvømmelser i salen, hvor maden madlavning. Dette gør det muligt for grill riste til at varme op, giver maden en flamme-kogt udseende og smag uden langsommelige faktiske flammen. Konvektion varme letter også nem overførsel af styret varme partikler fra varmelegemet keramik eller porcelæn til mad.

Riste

Riste af en infrarød grill er lavet af rustfrit stål eller i nogle tilfælde, støbejern. Materialet vælges ikke kun på grund af sin lethed at rengøre, men også på grund af dens evne til at føre og holde på varmen. Under den indledende konvektion varme proces, den grille en infrarød grill varmer kammer og overheder det riste, der holder maden. Beholdt varme inden for riste hæver temperaturen og skaber de velkendte brænde mønstre på maden.

Gasbrænder

Selv om en infrarød grill ikke bruger direkte flamme i salen, grill, fungerer det på gas. Enten naturgas eller propan bruges til at betjene infrarød grill og når det er antændt, det omdannes til elektromagnetisk stråling gennem varmelegemet. Denne stråling falder inden for det infrarøde område og giver grillen sin evne til at koge ved meget varme temperaturer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com