Hvad er en infrarød Rotisserie brænder?

April 22

Hvad er en infrarød Rotisserie brænder?

Rotisserie er en traditionel metode til madlavning kød hvor enten en enkelt fælles kød eller en hele dyret er spiddet på en odde--en skarp, metal stang-- og roteret over eller ved siden af en kilde til varme. En infrarød rotisserie burner er en bestemt type madlavning apparat, der kokke ved en højere temperatur end de fleste forbruger rotisserie udstyr.

Infrarød

Synligt lys--en type af elektromagnetisk stråling--ligger i et spektrum spænder fra rødt til violet. Rød er kendetegnet ved en lav frekvens, mens violet er karakteriseret ved en høj frekvens. Når en stråle af elektromagnetiske stråling har en frekvens lige under det røde lys, kaldes det "infrarød." Disse stråler er kendetegnet ved deres tendens til at overføre varmen.

Andre Rotisserie apparater

Traditionelt, blev rotisserie kød overgivet flammer eller kul i en brand pit. I baghaver i dag bruges gas flammer ofte. Disse opsætninger er købedygtig koge rotisserie-stil, men som Janet Eastman fra Los Angeles Times påpeger, de tager alt for lang og tør kødet for meget.

Fordele ved infrarød

Mens de fleste grill og rotisserie sæt kræver omfattende oprydning, kræver infrarød brændere forholdsvis lidt. Dette er fordi de er dækket med en glat overflade, normalt porcelæn, som du kan blot aftørre ren efter brug.

Der er også spørgsmål om tid. Som Eastman rapporter, kan Char-stege Prestige II varme op til 1.800 grader F i 30 sekunder. At få sådan en høj temperatur så hurtigt kan gøre for en meget kortere tilberedningstid.

Ulemper ved infrarød

Infrarød brændere kan tilberede så hurtigt, at de kan brænde din mad. På grund af dette antyder Eastman du begynde at lave mad på en infrarød apparater, derefter flytte kød til en standard apparat til at tilberede i midten. Dette kræver imidlertid brug-- og rengøring--af to Grill i stedet for én.

Holdbarhed

De fleste infrarøde rotisserie brændere kommer med garantier svarende til lignende udstyr til madlavning. Eastman rejser dog bekymring om holdbarheden af en brænder med en keramisk dækning. I situationer af pludselig afkøling, porcelæn tendens til at knække.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com