Hvad er en koaksial skot montering?

October 29

Hvad er en koaksial skot montering?

Et skot montering er en videreudvikling af de allestedsnærværende coaxialkonnektorer måske de fleste kender som stikkene bruges til at knytte antenner, eller mere for nylig kabel-tjenester, på bagsiden af tv-apparater. Nævnte stik er typisk af SubMiniature version en type, universelt omhandlet af akronym SMA. Skot fittings er SMA fittings tilpasset tilknytning til skotter.

SubMiniature Version A stik

SMAs er coaxial kabel stik. I brug siden i 1960 ' erne give SMA stik så fremragende ledende præstation at de er forblevet i favør med designere og brugere, som teknologien har udviklet sig i køretøjssporing systemer, trådløse lokalnetværk computersystemer og mange andre programmer. SMA stik skal du bruge en 1/4-inch, 36-tråd-rated kobling og en 8 millimeter hex møtrik. Blandt mange konfigurationer fremstilles SMA stik som skottet fittings.

Særlige kendetegn

Hvad der adskiller et skot montering fra en regelmæssig SMA stik er tråd længde og medtagelsen af en skive møtrik i sit design. Enhver SMA stik monteret med en skive møtrik og har en større end ca 4,5 millimeter gevindlængde er et skot montering. Den udvidede tråd længde giver mulighed for montering på være passeret gennem en barriere--den eponyme "skot"--som boliger af et tv-sæt eller et multi-stik panel. Møtrikken derefter tillader det at være sikret på plads uden behov for nogen yderligere hardware.

Konfigurationer

Skot fittings fås i to konfigurationer: rear-mount og front-mount. Rear-mount skot fittings er designet, så tråden går gennem skottet fra inde--komponent siden--til uden for skottet og skive-møtrik er fastgjort på ydersiden. Forsiden-mount skot fittings er designet, så tråden går gennem skottet fra at inde skottet og skive-møtrik er fastgjort på indersiden.

Serien konfigurationer

En "i serien" coaxial adapter er en stik bruges til at slutte sig til grænseflader i samme serie, typisk tiltræder en SMA stik til en anden SMA stik. En "mellem serier" adapter er en stik bruges til at slutte sig til grænseflader af forskellige serier, for eksempel forbinder en SMA stik til de mindre almindelige bajonet Neill-Concelman format. Både i serien og mellem serien er stik tilgængelige i mand til kvinde, mand til mand og kvinde til kvinde konfigurationer. Skot fittings fås i både inden for og mellem serien konfigurationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com