Hvad er en kode F8 på en GE profil rækkevidde?

September 3

GE ovne har flere ekstra funktioner som bevis-tilstand, langsom cook tilstand og indbygget kød sonden. Alle disse tilbehør kan skabe yderligere problemer, som er hvor "F8" fejl kode kommer handy. To symbol koderne tillade ejere til at finde ud af problemet og gøre reparationer uden gætte om problemet.

Identifikation

Ikonet "F8" blinker på ovnens LCD-skærmen. Det vises normalt på timeren LCD eller ur LCD-afhængig af din ovn model. Når fejlen optræder første gang, vil det bippe 8 gange til at repræsentere "F8" fejl. STOP bippende tidligt med knappen "Start/Stop". Tag stikket ud af ovnen og sæt det i igen for at sikre, at det var ikke en kort elektriske fejl. Hvis "F8" vises igen så er fejlen legit.

Fejl kode Definition

"F8" koder betyder, at indbyggede kød sonden er kortsluttede. Kød sonden måler temperaturer på bagt kød såsom Tyrkiet og skinke. Når det shorts ud, de elektriske ledninger mislykkedes og den rette temperatur kan ikke sendes til LCD-skærmen.

Løsning

Sluk ovnen og fjerne kød sonden indefra. Undersøge den ydre beklædning for nogen ledninger, snoet eller klemt. Lægge wire ud flad for et par timer og så prøv det for at se om fejlen kommer op igen. Hvis fejlen ikke kommer op, skal så sonden fungere som normalt. Hvis det kommer igen, så skal kød sonden udskiftning.

Alternativer

I stedet for at erstatte kød sonden, kan du blot bruge en regelmæssig kød termometer under betjening af ovnen. Så længe kød sonden ikke er sat ind i stikket, fejlmeddelelsen vises ikke på ovnen. Hvis det er i øjeblikket på ovnen, holde "Stop/Start"-knappen nede i 30 sekunder for at nulstille koderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com