Hvad er en konvektionsovn mikroovn?

October 6

Hvad er en konvektionsovn mikroovn?

Der findes flere forskellige sorter af mikrobølgeovne til dagens forbruger, hvoraf den ene er konvektion-mikrobølgeovn. Det er generelt en smule dyrere end en standard mikrobølgeovn, men det kan stege kød hurtigere samt levere mere selv bruning over hele elementet bliver kogt. Det er fordi det normalt indeholder særlige varmeelementer ikke findes i traditionelle mikrobølgeovne, herunder løg og særlige fans.

Funktion

Alle konvektion mikrobølgeovne fungerer på meget den samme princip som konventionelle mikrobølgeovne. De passerer, hvad der kaldes "ikke-ioniserende mikrobølgestråling" (elektromagnetiske bølger) gennem den mad, der er placeret i deres madlavning kamre. Disse elektromagnetiske bølger er ikke radioaktive. Snarere, de er bare bølger, der findes i frekvenser mellem radio og infrarød. Fødevarer i sig selv absorberer disse bølger i en proces kendt som dielektriske varme. En konvektion-mikrobølgeovn også kombinerer traditionelle konvektion varme for at gøre sit arbejde.

Funktioner

Ud over den standard mikrobølgeovn genererer funktion, konvektion mikrobølgeovn ovne gøre brug af en række varmeelementer eller infrarød-genererende pærer. De dyrere komfuret, jo mere sandsynligt det er at gøre brug af disse særlige løg og ikke mindre dyre metal varmeflader og lignende. Virkelig effektive ovne vil også komme med en særlig fan til at cirkulere den varme luft, der er genereret rundt omkring den mad, som aids i overfladen bruning ved at tilføje varmeledning varme.

Formål

Hovedformålet med konvektion-mikrobølgeovn er at tilberede mad svarende til hvordan det foregår i en konventionel ovn. Put blot, er målet at producere varme på samme måde som de konventionelle ovne. Dermed kan du derefter tilberede fødevarer som tærter og særlige stege. Disse har som regel placeres i en traditionel bagning eller madlavning ovnen eller stegeso. Konvektion mikrobølgeovne kan eliminere behovet for en traditionel ovn.

Typer

Ligesom regelmæssig mikrobølgeovne køre konvektion modeltyper farveskala fra kompakt hele vejen op gennem store kapacitet og indbygget variationer. De kommer også i en række forskellige intensiteter (watt) og priser. Størrelser er målt af mængden af kubiske optagelserne i madlavning kammeret (1,5 kubikfod er generelt de mest almindelige). Watt kører overalt fra 800 til mere end 3.000 for indbyggede væg modeller. Priserne varierer også fra $200 op til næsten $2.000 i marts 2011.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com