Hvad er en konvektionsovn negativer?

September 24

Hvad er en konvektionsovn negativer?

Konvektion ovne ansætte fans kan cirkulere varm luft rundt i ovnen interiør. Den cirkulerende luft kokke angiveligt mad mere jævnt, hurtigt og ved lavere temperaturer end madlavning de samme fødevarer i konventionelle ovne. I teorien, bør konvektion madlavning spare tid og energi. Kokke, der er nye til konvektion madlavning kan opleve negative eller uventede resultater i praksis.

Kræves Køkkengrej

Konvektion ovne kræver ikke særligt kogegrej, men visse typer af pander virker bedre end andre. Pander med lavvandede sider er generelt anbefales til brug i varmluftovn at undgå blokering af cirkulerende luft. Hvis dine opskrifter har involveret ristning fødevarer i væske, for eksempel, ville de skal justeres, da en lavvandet gryde ikke ville kunne indeholde væsken. Også, letvægts og lyse pander anbefales til varmluftovn. Disse pander er let tilgængelige, men kokke skulle købe ekstra Køkkengrej, hvis de ikke allerede har de nødvendige pander på hånden.

Bagning problemer

I nogle konvektion ovn modeller, kan placeringen af varmelegemer og fans forårsage varme og kolde pletter, der påvirker madlavning resultater. Generelt kræver bagning strengere målinger og bestemte tidspunkter, temperaturindstillinger og teknikker i forhold til ristning eller bagende. Den cirkulerende luft ansat ved konvektion ovne kan give uønskede resultater med kage bagning og delikate desserter såsom custards.

Omkostninger

Konvektion ovne er generelt højere i pris end konventionelle ovne. De højere omkostninger er på grund af den ekstra engineering kræves for at producere disse ovne. Den fan, der cirkulerer luften skal kunne tåle den intense varme på lang sigt. Nogle modeller har mere end én varmeelement. Derudover har nogle konvektion ovn modeller mere end én fan, selv om det kan diskuteres om ekstra fans producere bedre resultater.

Indlæringskurven

Den største sælgende element i varmluftovn er hurtigere madlavning ved lavere temperaturer. Overcooking og afbrænding af fødevarer kan forekomme som et resultat af forberedelse og madlavning fødevarer på samme måde som du ville gøre i en konventionel ovn. For de bedste resultater, er før underholdende, kokke rådes til at investere tid at gøre deres favorit opskrifter i en varmluftovn at teste tilberedningstiden og temperatur og foretage justeringer efter behov. Kokke bør også erhverve kogebøger med opskrifter specielt skrevet til varmluftovn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com