Hvad er en krone Valance på Blinds?

March 31

Træ og imiteret træ persienner ser endnu mere attraktive, når kronet af en dekorativ crown gesims eller crown valance. Reelle træ og imiteret træ blinde fabrikanter omfatte en grundlæggende valance med deres produkter. Men forbrugerne kan opgradere til en krone valance på en specialordre blind eller bestille en krone valance alene at føje til en eksisterende blind.

Design

Sigt crown valance refererer til udformning af valance. En krone valance er konstrueret fra crown molding, karakteriseret ved en blussede øverste kant. Designet til at efterligne væg og dør Gulvlister, crown kapper give en individualiseret, dekorative look til træ og imiteret træ persienner. Husejere kan vælge at matche stilen i deres krone valance med kroneformen i deres hjem.

Materialer

Blinde producenter konstruere crown kapper fra de samme materialer, de bruger til at producere træ og imiteret træ persienner. Crown kapper er lavet af ramen træ, basswood og andre hårde træsorter. Kapper bruges med imiteret træ persienner indeholder PVC, vinyl eller en kombination af vinyl, PVC og træ partikler. Køb en valance består af de samme materialer som blinde det vil hænge over hjælper vinduet ser ens ud.

Tilgængelige farver

De fleste blinde virksomheder fremstiller kronen kapper i farver, der passer til de enkelte linjer i blinds, som de markedsfører. Ægte træ crown kapper findes oftest i naturlige træ farver, vasker, pletter, maling farver og lakker. Imiteret træ crown kapper kommer i mange forskellige farver og pletter, afhængigt af producenten.

Montering

Crown kapper kan være enten monteret på indersiden eller ydersiden-monteret på vinduet. Selv om navnene er undertiden flæng, refererer en gesims normalt til en udenfor monterede dekorativt valance med side returnerer, mens en valance er en dekorativ hoved jernbane dækker installeret på indersiden af vindueskarmen, direkte på blind. Side returnerer en gesims er små dekorative endestykker, der begynder i enderne af gesims og udvide tilbage til væggen.

Hardware

Crown kapper tillægger blind med brug af valance klip. Valance klip skub eller klip på valance og derefter fastgøre hovedet pinden. Crown gesimser eller udenfor-mount crown kapper tillægger væggen ved hjælp af L-beslag. De fleste L-beslag Skru på gesims i toppen af beslaget, mens bagsiden af beslaget tillægger væggen. Nogle crown gesimser kommer med en L-beslag, der tillægger væggen og derefter klip i en indrykning i ryggen af gesims.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com