Hvad er en lang svejsning hals stål Flange bruges til?

June 8

Stål flanger tilbyder en måde at sikre metalrør og forhindre lækager og andre skader. Vælger den lige metal flange og andre metal fittings er afhængig af hvilken type stof strømmer gennem rørsystemet. En stål flange, kaldes en lang svejsning hals flange er designet til at tilbyde ekstra støtte og sikkerhed i visse højtryks områder findes i boligområder, kommercielle og industrielle rørsystemer.

Definition

Et stålrør flange er en flad fælg, krave eller ribben bruges til at styrke, guide eller vedhæfte et rør til et andet. Standard stål flanger er disc formet og er boltet eller svejset på plads. Hver stål flange er kede til at modtage og sikre en bestemt størrelse rør. Flange størrelser, materialer og åbning dimensioner variere efter hvad ansøgning flange er designet til. Slip-on, stik-kabel og gevind flanger er standard stilarter.

Detaljer

En lang svejsning hals flange, eller LWN, anses en specialitet flange på grund af dens udstående hals, også nævnt som en hub. Halsen strækker sig fra den flade del af flangen og modtager og guider røret på plads — halsen fungerer som en udvidelse af de kedelige. Tilspidset halsen giver ekstra forstærkning til brug i højtryks eller ekstreme og svingende temperatur applikationer. Tilspidset flange reducerer steel's tykkelse, så åbningen af halsen blander med røret den modtager — koniske halsen synes at være en forlængelse af røret.

Bruger

LWN stål flanger er i vid udstrækning anvendes i petroleum og kemiske industrier, men kan også bruges i boliger og erhvervsbygninger hvor svingende temperaturer og høj stress, såsom en hovedkilden for vand eller gas forventes. Lang hals stål flanger bruges under forhold hvor linje eller rør ekspansion skaber bøjning eller gentagne ændringer i røret. Da en lang hals flange bruges i tryk applikationer, flange kan have yderligere pres forbindelser og kan betegnes som en blænde flange. Flange understøtter gratis produkt flow når kede for at matche diameter af rør det vil modtage. Lang svejsning hals flanger er fastgjort ved hjælp af V-formede svejsninger kendt som butt svejsninger.

Standarder

Producenter af stål flanger følger bestemte produktionsstandarder, når designe eller bearbejdning en flange. Måltolerancer og dimensioner for lange hals blænde flanger er dækket i det amerikanske samfund af Maskiningeniører afsnit 36 publikation B16. AMSE publikation B.16 dækker rør og fittings lavet af stål, støbejern, støbt bronze og smedejern kobber.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com