Hvad er en lejlighed med tekøkken?

January 29

Hvad er en lejlighed med tekøkken?

Med mange lejlighed typer til rådighed i dag, kan det undertiden være forvirrende at vide præcis, hvad man skal kigge efter. Mens nogle lejlighed typer er indlysende, er andre mere vanskelige eller forvirrende at forstå. En lejlighed med tekøkken, for eksempel, er meget ligesom en studio lejlighed, små opholdsstuer, der får mest ud af deres tilgængelige firkantede optagelser med pladsbesparende teknikker.

Historie

Tekøkken lejligheder optrådte første gang i USAs Midtvesten i begyndelsen af 1900-tallet. I Chicago i 1916 var tekøkken lejligheden en lille moderne lejlighed plads, der udnyttede effektivitet under Chicagos tidlige byggeboomet. Disse 1-værelses lejlighed mellemrum tidlige indbyggere inkluderet mange indvandrerfamilier, selvom under anden verdenskrig både hvide og sorte familier beboet tekøkken lejligheder. Mens tidlige tekøkken lejligheder var små, kan nogle gange mangler sollys og de nødvendige faciliteter, moderne tekøkken lejligheder være små, hyggelige rum.

Moderne

Lejligheden med moderne tekøkken er blevet synonymt med effektivitet og studio-lejligheder. Generelt gør mindre end 500 firkant feet, en lejlighed med tekøkken det meste af sin lille firkant længde ved hjælp af plads-besparelse hjælpemidler, såsom Pullman køkkenet og Murphy bed. Disse lille lejlighed rum kan findes i store byer hvor pladsen er trang, i hele Europa, er undertiden remodeled hotel rum omdannet til lejligheder, og næsten altid leje for mindre end lejligheder med separat køkken og soveværelse rum.

Tekøkkenet

Tekøkkenet i en lejlighed med tekøkken er en Pullman-stil køkken plads. I stedet for at blive frakoblet, eller besætter et ekstra værelse, er Pullman køkkenet åbent køkken, indtager kun en enkelt væg for alle dens bekvemmeligheder, hvilket gør den ideel til lille tekøkken lejligheder. Disse små Pullman tekøkken kan udnytte mindre apparater, og i nogle tilfælde et tekøkken er installeret, består af tællere, dræn og frysere i én sammenhængende enhed.

Murphy Bed

Som Pullman køkkenet, er Murphy bed installeret i et tekøkken eller studio lejlighed til at spare plads. En Murphy seng klappes op ind i væggen når den ikke er i brug, hvilket gør den ideel til små rum hvor der er ingen separat soveværelse. Mens både tidlige og moderne tekøkken lejligheder udnyttes Murphy bed, kan moderne Murphy-senge være stilfulde og godt skjult bed enheder udnyttes i både tekøkken Lejligheder og mindre boliger.

Uventet plads

Selvom Pullman køkken og Murphy bed er eksempler på tekøkken Lejligheder funktioner, er de ikke den eneste måde tekøkken lejligheder udnytte lille plads. Fordi lejligheden med tekøkken er så lille, og oftest omfatter kun ét rum, rummet er en præmie og tekøkken lejligheder er fyldt med små rum og kroge til opbevaring. Kreativ brug af disse små rum gør moderne tekøkken lejlighed levende enklere og mere praktiske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com