Hvad er en Loquat træ?

September 23

Hvad er en Loquat træ?

Loquat træet stammer i sydøstlige Kina, og tysk botaniker Engelbert Kaempfer først introduceret træet til vestlige samfund i 1690. Siden sin første optræden i den formelle nationale haver, Paris, har gartnere i andre dele af verden dyrket loquat i deres egne haver.

Identifikation

Undertiden kaldes den japanske blomme, er loquat træ et medlem af Rosenfamilien familie af planter. Pårørende til træet loquat omfatter roser og andre træer som æble, pærer, fersken, abrikos, blomme og cherry.

Størrelse

Loquat træer gennemsnitlige maksimale højder på 20 til 30 fod, Ifølge Purdue University.

Frugt

Loquat frugt modnes til en gylden gul farve og har en form svarende til en pære. Loquat frugt har tendens til at vokse i klaser af fire til 30 frugter og vokse en til to inches i længden.

Løv

De stedsegrønne blade af loquat træet vises for enden af grenene i en cirkulær eller fan-formet arrangementer. Bladene i gennemsnit 15 til 20 inches i længden og har deres bredeste sted på midten af bladet, hvor dens bredde i gennemsnit tre til fire inches, Ifølge Purdue University.

Geografi

I USA, har loquat træer spredt til at vokse vildt i staterne Californien, Hawaii, Louisiana og Florida samt område af Puerto Rico, ifølge det amerikanske Department of Agriculture.

Brug

Frugten af træet loquat er spiselige og almindeligt brugte som en base for gelé og syltetøj.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com