Hvad er en lysbillede-i ovnen?

September 17

Slide-in brændeovne giver boligejere med et højt niveau af tilpasning af køkken. Disse forskellige typer integreres problemfrit i både counter og frysere i køkken til at se virkelig tilpassede. Installere en problemfri slide-in komfur kan være en vanskelig opgave. Før du køber en dias-i brændeovn, er der nogle vigtige punkter at overveje.

Definition

Slide-in komfur er en pladsbesparende køkken apparat kombinerer en kogeplade og en ovn i én enhed. Kanterne af en slide-in komfurs kogeplade udvide udad, hviler på de tilstødende kabinetter.

Installation

Installation af en slide-in komfur kan være så let som tilslutning til gas eller elektrisk forsyning og skubbe det ind i rummet mellem kabinetter. Når installation af et dias i ovnen, Husk, at i modsætning til en fritstående enhed, slide-in's sidepaneler er designet til at hvile mod kabinet, og som, da overfladen af kogepladen er designet til at justere med de tilstødende køkkenbordet, svare til højden på hvert stykke.

Fordele

Fordele ved en slide-in komfur omfatter det høje niveau af tilpasning af denne type af område giver. Problemfri integration med kabinet facaden gør køkken ser virkelig brugerdefinerede. Nem installation bliver også en overvejelse; den gamle enhed glider ud at blive erstattet af den nye enhed uden genopmåling eller redesigne køkkenet.

Ulemper

For at installere en slide-in komfur for første gang, skal der gives præcise målinger af både køkkenbordet og kabinetter. Hvis målingerne ikke er præcise, vil slide-i ovnen blive dårligt monteret på køkken kabinet. Fuldfører den indledende montering af slide-in komfur kan være tidskrævende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com