Hvad er en lysekrone?

February 3

Hvad er en lysekrone?

En lysekrone belysning fastholdelsesanordningen suspenderet fra loftet, der er udstyret med flere våben, pære stikdåser eller lysestager arrangeret i en dekorativ display der skinner lys opad, udad eller nedad.

Historie

De tidligste kendte lysekroner kan spores til angelsaksiske gange (femte århundrede til omkring 1066). De blev brugt det meste i kirker og hjem af rige og privilegerede. I løbet af 1700-tallet, England og Frankrig produceret smukke sølv og udskåret træ lysekroner. De tidligste glaslysekroner dateres til 1700-tallet England.

Funktion

I fortiden var det eneste formål med lysekroner at give lys i et rum. Nu er de værdsat ikke kun for det lys de kaster men også for deres dekorative appel.

Typer

Lysekroner er lavet af forskellige materialer som krystal, glas og metal i flere finish, herunder messing, smedejern og børstet nikkel. De fleste moderne lysekroner bruge glødepærer til at give afkald på lys, men der er stadig nogle typografier, der er monteret til gas belysning eller stearinlys.

Misforståelser

Selvom engang troede hensigtsmæssigt kun stately homes med formel indretning, er lysekroner blevet stadig mere populær som en belysning valg i mere afslappede omgivelser. I nutidens indretning, lysekroner er ikke længere forbeholdt store entryways eller foyers men kan ofte findes i spisestuer i alle størrelser og stilarter.

Fun Fact

Ifølge Turks.us daglige verden EU News er den største lysekrone Omans Grand Mosque lysekrone, måling ca 46 fod høje og 26 fod i diameter, vejer tæt på 8 1/2 tons. Det er prydet med mere end 600.000 krystaller og 1.114 halogenpærer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com