Hvad er en midlertidig måde at hænge ting langs en Drop loft?

September 7

Hvad er en midlertidig måde at hænge ting langs en Drop loft?

Drop lofter giver nem adgang rør og ledninger ovenover. De er ofte findes i kældre, klasselokaler og kontorer. Den bedste måde at hænge noget fra denne fibermaterialet er at drage fordel af de billeder fundet mellem hver flise. Disse kan støtte nogle vægt mens vise kunst og andre objekter, du vil have vist.

Instruktioner

•Uncoil en wire papirclips så det er lige. Skub papirclips over den ramme, der holder loftplader. Trække papirclips kanter ned, så at den ene ende er på hver side af rammen. Danner en krog med de to ender og vedhæfte den vare du hænger på krogen.

•Skub et stykke snor eller garn bag rammen så at den ene ende hænger ned på hver side. Binde vare til strengen, så det dangles nedenfor. Denne metode gør det muligt at hænge varen på forskellige længder med lille indsats.

•Weave et stykke snor i et af hullerne i loftet fliser og feed det ud gennem en nærliggende flise, så enderne Dingle ned. Fastgør elementet til strengen. Hvis du har problemer med vævning strengen, du kan fjerne loftet flisen ved at skubbe den til at løsne det, at dreje det i en vinkel og skyde den ud af åbningen.

•Tryk på nogle plakat putty op på loftplader og vedhæfte den vare du hænger det ved at trykke det til putty. Du kan bruge putty på flere punkter, hvis du hænger en bred element.

•Brug plast drop-loft kroge. Disse kroge er designet til brug med drop lofter og findes på isenkræmmere. Skub ene side bag rammen drop loft og tryk det over anden siden, indtil den klikker på plads. Krogen vil hænge ned, så du kan fastgøre elementer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com