Hvad er en murværk pejs?

February 26

Hvad er en murværk pejs?

Under kolonitiden boligejere har påberåbt sig deres murværk pejs til at opvarme hele hjem midt i en brutal vinter. Som du måske forestiller dig, pejse i fortiden var stor, ikke kun fordi de var nødt til at rumme store brande for at opfylde deres hele huset pligt, men fordi de havde store logfiler til at beskæftige sig med, nogle gange hele ones.

Funktioner

Udtrykket "murværk pejs" gælder for alle pejse, der er konstrueret med murværk, dvs, mursten, cement blokke, natursten eller en kombination heraf. Nogle form af bindende agent eller mørtel, der bruges til at holde murværket sammen.

Funktion

Den ældgamle dilemma for pejs designer er hvordan du opretter en passende site for en robust brand uden at forårsage røg til at sikkerhedskopiere og genindtaste huset. Nøglen er den rette balance mellem størrelsen af brændkammeret, størrelsen af halsen og højden på skorstenen.

Konfigurationer

Vi kan takke to historiske modeller for figuren af murværk pejse i dag: The Rumford pejs, opkaldt efter Massachusetts-født videnskabsmand Benjamin Thompson (alias Grev Rumford), har en høj lavvandede brændkammer og skrå sidevægge, som er mere effektive end de ældre modeller lige vægge ved støbning varme i en udadgående retning. Pejsens lige tilbage og en choker Rumford indført i skorstenen skaber en kraftfuld op-udkast at hastigheder air går op ad skorstenen. Populære fra 1796 til 1850, designet er forfader af Orton pejs, opkaldt efter sin maker, Vrest Orton, en forfatter, der skrev om ildsteder blandt andre ting. Orton er meget lig Rumford, selvom dens maker indledt to indsigtsfulde tweaks: bagvæggen pladser frem, hvilket afspejler mere varme ind boligarealer, og en lige hals stopper røgen fra sikkerhedskopiering ind i stuen.

Thomas Jefferson var en Rumford indbygget i sit hjem i Monticello.

I dag

Den moderne pejs, med sin stejlt hældende bagvæggen og hals, der giver flue mere plads, producerer maksimal varme ved at holde røg og varme gasser i rotation i pejsen i længere tid, før det sendes op i skorstenen. Selv om dette system sikrer fuldstændig forbrænding, er det ikke så effektiv som sin historiske modstykker til smide varme ind i stuen. Af denne grund er Rumford pejs mere populære end nogensinde.

Modernisering

Hvis du har et gammelt murværk pejs i dit hjem, du ønsker at opdatere, muligvis en pejseindsats svaret. Du har mulighed for at vælge en afbrænding af træ eller gas enhed, lavet af støbejern eller stål, der passer inde i åbningen af pejsen. Glasdøre værelse-vendende side lede effektivt varme. Indsatsen passer helt inde i pejsen eller stikker lidt. Det skal tilsluttes eksisterende skorsten, et job, der medfører en sealer krave og eventuelt en liner til at ændre størrelsen på flue. Skær er tunge---op til 1.000 lbs.--- og kræver professionel installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com