Hvad er en Nesting tabel?

December 20

Hvad er en Nesting tabel?

Nesting tabeller er alsidige, små stabling tabeller. De kommer i sæt af to eller tre og dias eller stak oven på hinanden for pladsbesparende opbevaring når den ikke er i brug. Hvilende på sine egne ben, røre bordplader ikke hinanden når stablet. En bred vifte af stilarter, farver og designs gøre disse multifunktionelle borde ideelle for ethvert rum eller indretning.

Historie

Tabellen quartetto var forløberen for de moderne indskudsborde. Thomas Sheraton, en dansk møbelarkitekt, oprettes tabellen quartetto i 1700-tallet. Det bestod af fire stabling tabeller, der dimitterede i størrelse. De opbevares kompakt sammen i et rum, indtil det skal bruges til broderi eller brikker. I dag er et sæt nesting tabeller sammensat af to eller tre stabling tabeller.

Design

Nesting tabeller almindeligvis har en kvadratisk eller rektangulær design og er lavet af træ. Glas, skifer og metal bordplader med smedejern eller messing ben har udvidet den rugende tabel repertoire. Heldragter klar akryl stabling tabeller er ultra moderne, let og ridsefast. Bordplader fremstillet af genanvendt railroad bånd skildrer en slags indskudsborde med ingen to sæt er ens. Skjulte skuffer og nederste hylder er nyttige funktioner tilføjes nogle indskudsborde.

Stilarter

Bordplader fremstillet af kirsebær, eg eller valnød med drejede ben og afrundede hjørner blanding problemfrit med traditionel indretning. Rustik nødlidende træ indskudsborde i fyr eller eg supplere lodge eller bjælkehytte stil. Tabeller med lige linjer og vinklet hjørner i sort, merlot eller brunette forbedre den moderne stemning i et rum. En sydvestlige indretning ville påskønne rødlig brun mission stil tabeller.

Bruger

Nesting tabeller giver dig ekstra plads med drikkevarer og snacks, når underholdende. De er bekvemme, mobil og tager ikke meget lagerplads. Trække en for et spil skak. Placere en eller flere ved siden af din seng til ekstra bøger eller sengetid snacks. De er bare den rigtige størrelse for et barn at farve, tegne eller bygge blokke. Vejrfast indskudsborde gemt væk udendørs kan placeres ved siden af gårdhave stole eller ved poolen til at rumme gæster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com