Hvad er en Normal værelse fugtighed for befugtningsanlæg?

March 3

Hvad er en Normal værelse fugtighed for befugtningsanlæg?

Om vinteren, kan luftfugtighed i dit hjem falde så lavt som 15 procent. Der er lav nok til at forårsage næseblod og tør hud. En luftfugter kan øge værelse fugtighed til normale niveauer.

Befugtningsapparater

Befugtningsapparater indeholder en interiør reservoir af vand. De tilføre fugt til luften ved kører en tromle med absorberende polstring eller en fordampning bælte gennem vandet i beholderen, så blæser luft på tværs af tromlen eller bælte. Denne handling tåger fugtig luft ind i stuen og rejser luftfugtighed.

Niveauer

Luftfugtighed i dit hjem bør være mere end 30 procent men mindre end 50 procent. Hvis dit hjem er i dette interval, skal du ikke køre en luftfugter. Nogle befugtningsapparater er udstyret med sensorer, der kontrollere fugtighed i et rum og slukke enheden, når en forudindstillet niveau er nået.

Overvejelser

Hvis du ikke har en luftfugter med en sensor, kan du fortælle når fugt niveauer er for høje ved indskrivning vinduerne. Hvis du ser kondens eller dug på den indvendige overflade af windows, er det tid til at slukke for befugteren for et stykke tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com