Hvad er en nuværende Transformer?

May 20

Nuværende transformers bruges i næsten alle elektroniske enhed. Du interagere med transformers dagligt. Uanset om det er når du bruger en bærbar computer eller ved hjælp af et digitalt kamera, levere nuværende transformatorer strøm til din endeløse række elektroniske enheder.

Funktioner

Alle transformers bygges ca det samme. De fleste har en standard plug, der er tilsluttet stikkontakten samt et lille stik, der passer ind i den enhed, der skal opkræves eller drevet op. Den vigtige del af transformeren er magnetiske spolen, der forvandler AC nuværende i DC-strøm.

DC

DC-strøm står for jævnstrøm og bruges i mange enheder, der bruger batteristrøm. I jævnstrøm, elektroner flow i kun én retning. Jævnstrøm er også kendt som galvanisk strøm.

AC

AC nuværende står for vekselstrøm og bruges ofte til at power hjem og virksomheder. I vekselstrøm, er strømmen af positive og negative elektroner periodisk tilbageføres eller vekslede. Vende polariteten giver elektricitet til at rejse over lange afstande og til at blive transporteret i højere spændinger.

Hvordan virker det?

Inde i transformeren er en stor spole af tråd, der skaber et magnetisk felt. Det magnetiske felt produceret er, hvad der bruges til at øge spændingen ned eller op og ændre AC til DC eller vice versa.

Øko og grønne overvejelser

Mange transformers bruges til at oplade bærbare computere og andre enheder stadig bruge elektricitet, selv når enheden ikke er sluttet til transformeren. Forlader transformers sat ind i væggen producerer, hvad der kaldes et fantom belastning, hvilket kan øge din elregning betydeligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com