Hvad er en overførsel pumpe?

April 2

Hvad er en overførsel pumpe?

En overførsel pumpe er en pumpe, du kan bruge til at overføre nogen form for væske fra ét sted til et andet, som fra en pipeline til en bulk-tank.

Funktion

Den primære funktion af en overførsel pumpe er at fjerne væske fra ét sted og overføre det til en anden placering. Overførsel pumper kan bruges til at flytte benzin ind og ud af køretøjet benzintanke eller opsugning vand fra oversvømmede områder.

Overvejelser

Hvis du er i markedet for en overførsel pumpe, er det bedst at bestemme, hvilken type af væske du vil overføre. Tykkelsen af væsken overføres vil afgøre hvilken type overførsel pumpe du har brug for. Tyndere væsker kan flyttes med enklere pumper, mens tykkere væsker kræver særlige pumper.

Advarsel

Hvis du bruger din overførsel pumpe med kemikalier, det er vigtigt at rengøre din pumpe og slanger efter hver brug. Kemiske rester, der opholder sig inde i din overførsel pumpen har en tendens til at ætse forskellige dele af pumpen, som kan forårsage lækager og sikkerhedsspørgsmål, især hvis du arbejder med kemikalier er farlige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com