Hvad er en Palm Oil træ?

February 16

Hvad er en Palm Oil træ?

Palmeolie træer har været dyrket i århundreder i forskellige dele af Afrika. Selvom indfødte af Vestafrika, findes træerne også i det centrale og østlige Afrika på grund af kraftig regn i disse områder. Træerne er værdifulde for lokalbefolkningen, fordi palmeolie, som kan ekstraheres fra dem, er en populær vegetabilsk olie.

Palmeolie

Palmeolie er udvundet fra frugten af træet palmeolie. Efter ekstraktion, er mørkerød olie ofte opvarmet, at omdanne det til en cremet farve. Ren olie er solgt. Fra 2007 produceres palmeolie mere bredt end nogen andre vegetabilske olie i verden.

Bærer frugt

Træer begynder at bære frugt i deres tredje år. Træets udbyttet øges indtil det Topper når det er 20 år gammel, før faldende når det er 25. Træet kan give sin frugt hele året. Centrale og Vestafrika, for eksempel, modtager to nedbør sæsoner, så træet har to høst spidsbelastningsperioder.

Anvendelser af palmeolie

Fordi palmeolie kan tåle høj varme, bruges det ofte som en madolie. Men olien indeholder store mængder af mættet fedt, som kan være usundt i store doser. Kosmetiske virksomheder også bruge palmeolie ved sæber og fugtighedscreme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com