Hvad er en pave stol?

May 6

Hvad er en pave stol?

Når et møde pave forlader Vatikanet, sikringsplaner, transport, skal boliger og andre logistik alle være deltog så ingen detaljer for turen er overladt til tilfældighederne. Selv den stol, hvor paven sidder til offentlige optrædener skal sikres. Regeringerne tæt knyttet til den katolske kirke kan Kommissionen en stol, men det er ikke usædvanligt for en siddende prælat at holde publikum mens du sidder i en stol lavet og doneret af en enkelt fromme håndværker.

Paven stol historie

Pick up enhver bog dedikeret til historien om den katolske kirke, og du er bundet til at finde tegninger, beskrivelser og oplysninger om overdådige stole paverne har besat--både ind og ud af Vatikanstaten. Ligesom dem af konger og kejsere, blev pave stole designet til at inspirere tanker af himlen, så de var ofte forhøjet på platforme til at inspirere trofaste. Design afspejler kultur og stil: de tidligste pave stole var lavet primært af udskårne woods, men over tid, polstring, forgyldte og overdådige trim blev tilføjet.

Paven stol beslutningstagere

Når prælat ankommer på fremmed jord at gøre optrædener før skarer af trofaste, er en pave stol allerede blevet placeret på alle steder på ruten. Nogle nationer har modtaget så mange besøg fra paver over tid, en chairmaker at paven fremgår. I Filippinerne hævder møbelkunst Adriano familie fastsætter at ære. Studio, etableret i 1911, kan prale af tre generationer af Adrianos, som ud over at designe stole til landets domkirker, har også været eksklusive pave stol maker for besøg af Paul VI, John Paul II og Benedict XVI.

Paven stol design

Du vil ikke finde en bog i udskrift, der forklarer hvordan man laver en pave stol, fordi der er ikke noget almindeligt om dette stykke af møbler. Når det er sagt, hver pave stol bør afspejle pavens status som leder af den katolske kirke. En pave stol bør være statelige, bære hans våbenskjold og være entydige. Tegne streg på ostentation og over-the-top dimensionering, skal disse stole stadig ser indførelse, hvilket er grunden til du vil finde, at disse designs er normalt mindst 5 fod høje. Én pave stol, lavet af lærere på kardinal Newman skole i Coventry UK, var et mesterværk af hvid aske, stigende 8 fod og monteret med farvede glaspaneler.

Hvad sker der efter paven fraflytning stolen?

Medmindre en stol er at erstatte den tidligere designet for at besøge prælater, doneret stole designet og udformet til pavelige besøg normalt. For eksempel, to Tony Adrianos-fremstillet pave stole, bygget til Johannes Paul II'S Manila besøg, likvideres bliver sendt til Vatikanet Museum og University of Santo Tomas. Håndværkere på Pennsylvania's St. Jude liturgiske Arts Studio forberedt på et besøg fra Benedikt XVI ved at gøre en pave stol af amerikansk valnød med hævet, håndskårne Kors og en pavelig crest. Efter Benedicts optræden på den nationale skrin af basilikaen i Washington D.C., blev stolens paven sat på display der, hvor det stadig i dag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com