Hvad er en Pier fundament på et hjem?

February 27

Hvad er en Pier fundament på et hjem?

Ligner deck fundamenter, som støtter et hjem fra over en vandmasse, pier fundament støtter et hjem fra flere fødder over jorden og kaldes ofte 'stylte' huse. Økonomisk konstrueret og bygget til at modstå oversvømmelser, pier fundament boliger er populære langs kyster eller store vandområder, tilbyder deres indbyggere rejst, naturskøn udsigt.

Design

Pier fundament støtter hjem af indlæg, der vedrører et anlæg, der har den største ende på jorden, eller placering, som refererer til anlæg, der har den mindste ende tættest på jorden. Pier fundament hjem eller stylte huse, er ikke altid set fra ydersiden af hjemmet, men snarere er skjult af udvendige vægge. Den vigtigste faktor i udformningen af en pier fundament er footings evne til at holde vægt og proportioner af hjemmet.

Materialer

Ifølge hjemmesiden RaisedFloorLivingPro, er Pier fundament hjem, også kaldet mole-og-beam hjem, bygget fra armeret murværk som mursten eller beton blokken. Understøtter er konstrueret med individuelle eller kontinuerlig pad footings fremstillet af armeret beton.

Afstand

Afstanden mellem pier fundament afstand afhænger arrangement af gulvets ramme, forsynet med vægge og partitioner. Fælles afstanden er mellem 8 og 12 fod.

Fælles præmisser

Pier fundament boliger findes ofte i nærheden af havet eller i vådområder kyststater. Louisiana er en populær tilstand til visning af pier fundament hjem, især langs kysten af staten.

Bruger

I kystnære eller vådområder, pier fundament boliger er populær som et mål for forebyggelse af oversvømmelser. Derudover er pier fundament boliger mere økonomisk konstrueret end andre typer af boliger. Pier fundament hjem tage mindre arbejdskraft og installation omkostninger, tilbyder flere muligheder for byggematerialer, og vejret er ikke en bekymring, som kontrollerede miljøer bruges til at lave footings. Pier hjem oprette gennemsøgning mellemrum under hjem, der skaber en naturlig ventilation.

Spørgsmål at overveje

Ud fra de hjemmeside bygning-din-grøn-Home, vigtige spørgsmål at overveje, når du vælger at bygge en pier fundament hjem. Disse omfatter dybden af footings, om homeowner's forsikring dækker instituttet, og hvis pier hjem byggeri er populære i området.

Andre typer af hævet fundamenter

Hjemmeside RaisedFloorLivingPro, pier og stilk væggen grundlaget er den mest almindelige af alle systemer, hævet gulv, men andre typer omfatter bunke og permanent træ foundation strukturer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com