Hvad er en Pine luftspjæld?

October 14

Louvers er parallelle, vinklet, normalt vandrette lameller eller flad strimler placeres med jævne mellemrum i en indretning. De er mest almindeligt set i vindue behandlinger såsom skodder og persienner. En fyr luftspjæld er simpelthen denne form for funktion lavet af fyrretræ. Ud over deres æstetiske effekt har lameller funktionalitet, der gør dem fordelagtige i visse dele af et hjem.

Funktioner

Pine lameller er ikke blot for vindue behandlinger. Indvendige døre, kabinetter og værelse delelinjer er tilgængelige med pine lameller. Louvers er en forholdsvis almindelig funktion på swingende døre, såsom café døre. På kabinetter, lameller generelt er dekorative kun men lameller har faktiske formål på skodder, persienner, døre og rum dividers. De giver en vis grad af fortrolighed mens også lade i nogle luft, lys og lyd. Nogle fyr lameller er fast; andre er bevægelige, så du kan åbne dem helt, åbne dem lidt eller lukke dem helt.

Skodder

Eksteriør og interiør vindue skodder er sandsynligvis den mest almindelige home decor til funktionen lameller. Skodder hjælpe forskønne en hjem, uanset om de er lavet af pine, et træ fyr, eller endda plastik eller metal. Udvendige skodder på boligejendomme typisk lukkes aldrig. de tjener hovedsageligt kun i en dekorativ funktion. Med indvendige skodder, kan du vedligeholde beskyttelse af personlige oplysninger, selv når du åbner et vindue for frisk luft ved at holde lameller semi-lukket. Nogle louvered skodder består af to dele; Du kan åbne en sektion samtidig holde andre afsnittet lukket. Åbning kun den øverste eller nederste sektion indeholder personlige oplysninger ud over bedre luftcirkulation.

Fyrretræ

Fyrretræ er en fælles materiale til møbler, frysere, paneler og vinduesrammer. Der er flere valgmuligheder af fyrretræer træsorter til lameller og andre møbler. Overveje gul, rød, hvid, Norge eller jack pine, og identificere, hvilke look er bedst for dit hjem. Fyrretræ træ luftspjæld møbler ofte sælges ufærdige så du kan holde den naturlige look eller bejdse eller male dem farven, du foretrækker.

Indstillinger

Når du vælger pine luftspjæld møbler, har du mulighed for at købe standard-størrelse varer fra hjem forbedring butikker eller tilbringe mere for custom-udformet elementer. Brugerdefinerede skodder, persienner og døre er perfekte til dele af dit hjem, der ikke præcist svarer til rådighed standard størrelser men også for at give dig total kontrol over et projekts udseende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com