Hvad er en Pollen rør?

May 3

I dækfrøede, også kendt som "blomstrende planter," skal sædceller i pollen rejse gennem flere lag af væv at nå ægceller inde ovule. Pollen tube skyldes tube kernen inde i pollen korn og vokser gennem væv af stil og æggestok. Til sidst, når pollen tube ovule, tillader sperm cellekerner at nå ovule og befrugte ægget celler.

Baggrund

De fleste planter og træer, med undtagelse af nåletræer, falder i en gruppe kendt som dækfrøede, eller "blomstrende planter." Befrugtning af blomstrende planter kræver sammensmeltningen af sæd fra pollenkorn med ægceller, som er begravet dybt inde i ovule af anlæg under mange lag af æggestokkene væv. Pollen tube danner en tunnel, hvorigennem kerner i pollen's sæd kan trænge ind i disse væv lag og nå ægceller inde. I de fleste ikke-dækfrøede, herunder bregner og Ginko, er pollen tube ikke påkrævet for sperm transport fordi dem har flagellated sperm, i stand til at flytte gennem væske til at nå ægget.

Pollen

Pollenkorn består af to typer af celler: vegetative celler og en generative celle. Generative cellen i hvert pollen korn indeholder to kerner: en kaldet tube kerne, som i sidste ende giver anledning til pollen røret, og den anden, kendt som den generative kerne, som i sidste ende deler, giver de kerner, som vil befrugte celler inde ovule.

Bestøvning

I dækfrøede begynder bestøvning når en pollen korn lander på stigmatiseringen af anlægget. Snart tube kernen trænger stigmatiseringen og begynder at langstrakt, at skabe en passage gennem stil og æggestok, nåede til sidst ovule hvor plantens ægceller er gemt. I større dækfrøede, såsom majs, kan pollen røret være lige så lang som 12 inches. Generativ kernen følger bag den elongating tube celle, flytter tættere mod ægget, som det vil befrugte.

Forordning

Pollen tube vokser kun ved meget spids, ved hjælp af en proces kendt som polariserede tip vækst. Vækst af pollen tube er reguleret af et komplekst sæt af interaktioner, der vedrører proteiner og ioner. Vækst opstår i ryk, efterfulgt af tidsforsinkelsen når ingen vækst opstår. Koncentrationen af calciumioner og protoner i regionen tip menes at være forbundet med hurtigere vækstperioder pollen tube. Også, et sammensat kendt som smørsyre menes at være et signal, der bruges til at guide pollen røret mod ovule.

Befrugtning

Som cellen pollen tube vokser gennem væv af stil og mod æggestokken, opdeler andre kernen indeholdt i pollen korn, danner to sædceller, som vil befrugte celler i ovule. Når pollen tube når ovule, frigives sædceller i embryo sac. Én sædcelle befrugter ægget, i sidste ende giver anledning til en ny plante embryo, mens den anden kombinerer med de to polar kerner fundet inde ovule, danne frøhvide, som nærer det voksende foster. Denne frøhvide er typisk del af planten indtages af mennesker, herunder hvede korn, majs kerner, frugt og de fleste nødder og bønner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com